Radzio1980 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanko na temat płyty Abit BX133 Raid . Kieruje je do obecnych i wczesniejszych a moze i przysżłych właścicieli takiej plyty. Jaki procek najszybszy moge do niej włożyć oraz o jakim jądrze ten procek ma być i jak sie ona zachowuje jako płyta tzn.. jak działa. Czy to dobry wybór. Dziekuje za pomoc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Wystraczylo tylko wpisac w google nazwe plyty i juz bys wiedzial ze ma ona wsparcie dla FSB 133MHz czyli wlozysz do niej kazdego Pentiuma III/Celerona na Socket 370. W najgorszym wypadku moze bedzie trzeba zrobic upgrade biosu.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1980 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Słuchaj ale ja o tym wiem a przeciez nie uda sie do niej włozyc np. P3 tulantin. Prawda. Uda sie tylko włozyc P3 o jądrze Coppermine i tylko do 1100. I chce tylko wiedzieć czy to prawda co wyczytalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitussm Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 W tą płytę można wsadzić wszystko :P , patrz opis. Tualatin, albo MOD, albo prześciówka. Są chyba na allegro, ale to mało opłacalne (ok 85zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...