kostek11 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Czołem, warto brać procek AMD XP 3200 + ? Ile toto można podkrecić ? Pozdr. Kostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mozna go podkrecić ale raczej sie nie opłaca go brać, podkręci sie nie wiele a musisz za niego napewno zabulić więcej niz za jakiegoś dobrebo Bartona 2500+ którego spoko pokrecisz na 3200+ na stock napieciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Popieram przedmówcę! A jeśli wezmiesz mobilka to spokojnie podkręcisz wyżej niż ten 3200+ by sie podkręcił. A różnica w cenie starczy zapewne na porządne chłodzenie i jakiegoś browca:) Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ajsi napisał(a): A różnica w cenie starczy zapewne na porządne chłodzenie i jakiegoś browca:) Pozdrawiam! 1247483[/snapback] Albo i szesciopak:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek11 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 ajsi napisał(a): Popieram przedmówcę! A jeśli wezmiesz mobilka to spokojnie podkręcisz wyżej niż ten 3200+ by sie podkręcił. A różnica w cenie starczy zapewne na porządne chłodzenie i jakiegoś browca:) Pozdrawiam! 1247483[/snapback] Ale zakładając ze nie będe inwestował w chłodzenie, bo mam ciasną obudowę, i nic ciekawego tam nie wejdzie, to nadal nie warto ? Myślę że na defaultowym chłodzeniu taki XP3200 podkręce spokojnie do 2400mhz, a mobila raczej nie. Co myślisz ? Pozdr. kostek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Nie wiem czy tak spokojnie pójdzie na 2,4GHz na stock napieciu. Natomiast jak poszukasz jakiegoś mobila dobrego to 2,4 powinien robić spoko na 1,65 to wtedy starczy Ci stock cooled. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...