ApyNet Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Wiadomo, że do PCI-Express x16 montuje się grafike. A jakie urządzenia można podłaczyć pod PCI-Express x1. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez ApyNet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 SB Audigy 4 jest na PCIE x1 jeśli mnie pamięć nie myli. Poza tym z czasem wyjdzie więcej urządzeń, które teraz standardowo sa na PCI. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Wiadomo, że do PCI-Express x16 montuje się grafike. A jakie urządzenia można podłaczyć pod PCI-Express x1. 1247380[/snapback] Do PCI-Express x1 również grafikę można podpiąć. Widziałem już taką jedną, którą producent dawał w wyposażeniu płyty głównej. Taka karta na PCI-E x1 jest oczywiście słabiutka i tylko do biura się nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Za niedlugo PCI odejdzie do lamusa i wszystkie karty rozszerzen itp.. beda pewnie na PCI-E 1x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farseer Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 SB Audigy 4 jest na PCIE x1 jeśli mnie pamięć nie myli. Poza tym z czasem wyjdzie więcej urządzeń, które teraz standardowo sa na PCI. Pozdrawiam! 1247508[/snapback] Hmm ostatnio na benchmarku był wywiad z jakimś gościem z Creative Polska i wspominał że o PCIE to oni wogóle nawet nie myslą. A po mojemu karty na PCIEx1 to jeszcze raczej dalsza przyszłość :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...