j--j Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 może wie ktoś dlaczego po sformatowaniu dysku :mur: (nie chcący) prubie zainstalowania win 98(nieudanej hehe <_< ) ponownie zainstalowanym win xp nie mogę grać w żadne gry, wyskakuje mi cóś po angielsku ..... ERROR INTERFEJS GRAFIC AGP........GRA WYMAGA AKCELERATORAGRAFIKI 3D. TWOJA KARTA NIE MA TEJ FUNKCJI ...... a przedtem wszystko działało tak pięknie hlip hlip :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Chyba pomyliłeś działy <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 może wie ktoś dlaczego po sformatowaniu dysku :mur: (nie chcący) prubie zainstalowania win 98(nieudanej hehe <_< ) ponownie zainstalowanym win xp nie mogę grać w żadne gry, wyskakuje mi cóś po angielsku ..... ERROR INTERFEJS GRAFIC AGP........GRA WYMAGA AKCELERATORAGRAFIKI 3D. TWOJA KARTA NIE MA TEJ FUNKCJI ...... a przedtem wszystko działało tak pięknie hlip hlip :sad: 1247411[/snapback] Nie zainstalowales sterownikow do karty graficznej albo sterownikow do agp!!!!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Proponuje zainstalowac wszystkie sterowniki. A nie zapomniales moze o DX ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...