Mateoosh Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Qrde przed chwilą zapodałem arctic silvera 3 i co?? Gucio temp. dokładnie taka sama. Jestem pewien że wsio jest dobrze założone. Dodam że wcześniej miałem najzwyklejszą silikonówkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Przeczytales instrukcje aplikowania na stronie producenta ? Zreszta pisza tam ze pelna efektywnosc pasta uzyskuje po dwoch dniach od nalozenia bo wtedy te czasteczki srebra optymalnie sie ukladaja. Moze tez byc tak ze nieprawidlowe przechowywanie strzykawki spowodowalo ze srebro opadlo na dno i wycisnales sam silikon 8) Poczytaj instrukcje na stronie producenta a pewnie zmienisz zdanie :wink: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak dla mnie to jedena z najlepszych past jak nie najlepsza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Hmmm, zobaczymy jak będzie za dwa dni... :wink: Update: Czytałem przed nałożeniem instrukcję ze stronki ale przyznam że mój angielski nie wystarczył żeby zrozumiał w 100%. To co zrozumiałem to zrobiłem. pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ja używam pasty Thermopox firmy AMEPOX kupionej w 4MAX tej na srebrze i obniżyło mi to temperaturę o 4*C dodatkowo jest dobra i jest jej dużo w opakowaniu POLECAM ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 może mój przypadek jest dziwny ale używałem ma moim kompie 3 past: białej silikonowej, srebrnej od Titana i Thermopoxa 75 i za każdym razem zero róznicy. Z tymi pastami to chyba przesada. Nałożona na 100% dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 A sprawdzałeś wogule bez pasty? Może poprostu czujniki na Twojej płycie głównej są niedokładne? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]A sprawdzałeś wogule bez pasty? Może poprostu czujniki na Twojej płycie głównej są niedokładne? 8ONie sprawdzałem. Myślisz że mogą być tak niedokładne?? pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Na mojej płycie są to tego stopnia niedokładne, że prawie zawsze na 34-36*C. Na FC berkuta miałem 18*C (podczas gdy pomiar miernikiem pokazywał kilkanaście na minusie 8O ), a po zdjęciu radiatora z wiatrakiem BIOS widział ok. 40*C, a było duuużo więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...