Tobiasz Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Potrzebuje tania plyte pod athlona. Jaka byscie mi doradzili?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Moze wiecej szczegolow ? Czy ma miec LAN, dzwiek,RAID,Bluetooth ??? Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlado Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Potrzebuje tania plyte pod athlona. Jaka byscie mi doradzili??Mozna kupić dobrą, nową i tanio tylko trzeba wiedzieć gdzie kupować. Ja za swoją dałem 420 zyla a w żydowskim komputroniku były pow. 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Może Gigabyte 7VRX i 7VRXP albo MSI KT3 Ultra2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ja tez bym chcial jakas tania(jaknalepszy stosunek jakosc/cena) plyte i wimiare przyszlosciowa przyda sie dzwiek i (niekoniecznie) raid bylo by jeszcze spoko gdyby byla podczerwien (komorka mi sie marnuje :D ) nalepiej na kt333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gigabyte Ga7VA Kt400 Agp 8x - 390zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 zobacz http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=267...774fe327830427c za niecałe 400 i jaki wypas co do irdy to trza dokupić kabelek np od http://www.magurex.com.pl/ sam mam ECS i nie bardzo polecam :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Tu jest ciekawy artykul na temat plyt pod AMD - ABIT AT7 - ABIT KX7-333 - ABIT KG7 - Biostar M7VIP - MSI KT3-ULTRA2-R - Shuttle AK35GTR - Soltek SL-75DRV5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Tu jest ciekawy artykul na temat plyt pod AMD - ABIT AT7 - ABIT KX7-333 - ABIT KG7 - Biostar M7VIP - MSI KT3-ULTRA2-R - Shuttle AK35GTR - Soltek SL-75DRV5 Wg.tego testu wynika ze w kategori mozliwosci wygrywa Abit,natomiast mozliwosci/cena Soltek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 msi kt4 ultra, w miare tania i porzadna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 msi kt4 ultra, w miare tania i porzadna Dokładnie! ..::SNAP::.. - zmień sobie grafę, bo nie mogę patrzeć jak taki porządny komp ma tylko 3396 w 3DMarku... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Fajnie ale co to z Athlon bo ja jakiś pierwszy TB albo jeszcze starszy to kupowanie płyty na KT 333 czy 400 to strata kasy a do tego prawdopodobnie masz SDR chyba że kupujesz zupełnie nowy sprzęt w przciwnym razie zastanów się nad ECS K7S5A wydajna płyta i opłaca się ją zakładać w tanich kompach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...