Gość seraf Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Pytanko do starych wyjadaczy (Vipku) licze na ciebie :-)) Nie mam jeszcze nowej zasilki i chlodzenia do mojego prescota 3.2. Bede wdzieczny gdy ktos bedzie cos mogl powiedziec jak w praktyce zachowuje sie seria ktora mam. Prescot 3.2 478 SL7e5 Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Stepping D0 Ten sam co ma _VIP_ i ZenFirst Na AC 4GHz bardzo realne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Stepping D0 Ten sam co ma _VIP_ i ZenFirst Na AC 4GHz bardzo realne 1248047[/snapback] w drodze jest zasilacz enermax 430. Powinno chyba styknac ? Ale co do chlodzenia nadal mam metlik. Jak mial bys jakas propozycje to bede wdzieczny. Pzdr i tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Seria dokładnie taka sama jak moja ;)~na razie 3,6 ale czekam na chłodzonko i zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 a co panowie powiecie o mojej serii SL7KK ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) a co panowie powiecie o mojej serii SL7KK ??:> 1248547[/snapback] sSpec Number SL7KK Core Stepping D0 Core Voltage 1.4V moj SL7E5 robi stabilne 4GHz z 1.48V na SP-94 i wentylkiem od enermax'a 92x92 odpalonym na 60% (zamowilem sobie papsta jesio,jak dojdzie potestuje co lepsiejsze :] ) Edytowane 31 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 sSpec Number SL7KK Core Stepping D0 Core Voltage 1.4V moj SL7E5 robi stabilne 4GHz z 1.48V na SP-94 i wentylkiem od enermax'a 92x92 odpalonym na 60% (zamowilem sobie papsta jesio,jak dojdzie potestuje co lepsiejsze :] ) 1248584[/snapback] Vip ostatnio glosno sie zrobilo o freezerze za 100 zl. Jakos sceptycznie podchodze do jego mozliwosci chlodzenia inteli do 4.4. Cos moze wiadomo Ci na temat tego wynalazku ? Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 nie lubie sie wypowiadac na temat rzeczy ktorych w lapie nie mialem :] .....postaram sie sciagnac do cSklepu przynajmniej jedna sztuke i porownam z moim SP-94 i Lagierowym XP-120 pasi ? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 nie lubie sie wypowiadac na temat rzeczy ktorych w lapie nie mialem :] .....postaram sie sciagnac do cSklepu przynajmniej jedna sztuke i porownam z moim SP-94 i Lagierowym XP-120 pasi ? :] 1248641[/snapback] Najpierw obiecana recka zasiłek z górnej półki :D Wiem, wiem zaliczenie goni zaliczenie, sesja w toku, ale 3mam za słowo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) nie boj nic..moj noisetaker 600W juz czeka zeby wsysnac Twojego powerstream'a :]]]]]]] Musimy sie z Lagierem i Jonathanem dogadac na jakis wspolny wypad i bedziemy tankowac...eeeee znaczy sie testowac :]]]] (chetny na tankowanie ...tfu...testowanie ? :> ) Edytowane 31 Stycznia 2005 przez _Vip_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...