emge Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 prwdopodobnie jest to Super Grace RADEON 8500 64MB DDR, TV&DVI, VIVO, DUAL DISPLAY Producent chipsetu: ATI Technologies; Rodzina produktów: Radeon8500; Rodzaj układu graficznego: 128-bitowy; Typ chipsetu: Radeon 8500; Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz; Zainstalowana pamięć wideo: 64 MB; Rodzaj pamięci: DDRAM (275/550Mhz), ; Pamięci HYNIX 3.3ns !!!; Typ złącza magistrali: AGP x4; Maksymalna rozdz. obrazu:2048x1536; wyjście TV, wyjście DVI, wejście VIDEO; w komplecie kabel Composite; w komplecie kable SVideo; w komplecie konwerter DVI>RGB; obsługa dwóch monitorów ; Funkcje VIVO - Video IN & Video OUT; Wspomaganie odtwarzania MPEG-2; Obsługiwane standardy: Direct X 8,1; Open GL, OpenGl 1.3; Złącze zewnętrzne: 15 pin VGA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Jak ja lubie takie posty koles sie pyta , ludzie sie rozpisali , a koles kupuje sobie cos innego . LOL . BTW nawet dobzre zrobil ;) Sorki troche narobiłem zamieszania ale po przekopaniu forum i różnych testów uznałem że G4Ti4200 będzie optymalnum posunięciem. Mój koleś kupił sobie Radka 9000 i robiłem mu testy.To co mi się nie podobało to to ze: Normalny test to 5200 3Dmarków a test wyłaczonymi opcjami niedostępnymi w G4MXach(pixel shaders itp) to 6300 3DMarków Z tego wynikło że Shadersy obniżają wydajność karty.(config kolesia kopia mijego oprócz grafy oczywiście) Na moim G4 własciwie nie ma różnicy Po drugie tyle razy juz kupiłem cos czego potem żałowałem(G4MX420) iż postanowiłem nie bawić się w szczególy i kupić coś dobrego Za zmiane zdania Sorki ale uważam że zrobiłem niezły zakup(chociaż raz) :lol: Hmm. Trochę bez sensu. Według mnie wogóle nie warto kupowac ATI 9000Pro tylko zamist tego ATI8500. Napewno ATI8500 będzie szybsze od tego ATI9000Pro. A długo już grasz w tego 3dmarka ;-) Słucham , testy , testami , wyniki , wynikami a rzeczywistośc rzeczywistością ... Mimo że w benchmarkach Geforce4Ti4200 jest wydajniejszy od ATI 8500 to podczas normalnego grania (nie testowania) różnice wogóle nie sa pomiędzy tymi kartami zauważalne. Stwierdze nawet że komfort podczas grania na obydwu kartach jest zblizony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...