szaraczek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 hej planuje zrobić obudowe do kompa z jakiegoś samochodziku. więc potrzebuje jakies linki zeby zobaczyc jak to wygląda. ja znalazlem tego http://www.bit-tech.net/article/139/ . macie jeszcze jakieś? kiedys widzialem chyba z peugota 206 ale niewiem gdzie. aha i w jakiej skali by musialo byc takie autko i gdzie takie kupić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 idz do sklepu modelarskiego tam beda miec takie modele ale one sa dosyc drogie a co do skali modelu to musi byc taka aby plyta sie zmiesciala i cala reszta babechow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 O ile wiem to mozna dostac same karoserie do modeli samochodow w skali 1:10/8. Sa one przezroczyste i maluje sie je wewnatrz. Moze cos takiego wykozystasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 a jest jakis sklep internetowy w polsce gdzie to mają bo chcial bym zobaczyc cene. a czy plyta atx a nie mini atx by sie zmieściła?? aha i prosze dalej o linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Pytalem sie brata i podal mi jedna stronke www.rojna.pl. Poszukaj rowniez na allegro tam sa nawet 2 dzialy poswiecone modelarstwu lotniczemu/samochodowemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 hmm to co bylo pokzane w tutorialu to nie byl samochod ze sklepu modelarskiego, tylko zwykla zabawka jak np z supermarketu. Po pierwsze taka zabawka jest kilka razy tansza od podwozia modelarskiego, po drugie przychodzi juz z karoseria, po trzecie to ni musi jeszdzic (a do tego tworzone sa te modele). ja optuje za pojsciem do zabawkowego, wybraniem najwiekszego hummera i bedzie git (zmierz pake i odleglosc pomiedzy osiami zeby ci zasilka wlazla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 dobry pomysl za zabawkami:D, 4letni kuzyn ma taką dużą wywrotke i betoniarke:P pojade do tesco i zobacze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...