mattpl Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 witam mam pytanie dzisiaj zauważyłem temp ram na mojej karcie 5 stopni i sie zdenerwowalem , włączyłem dooma 3 i mialem -1 , wyłączyłem dooma i od nowa właczyłem skoczyło po 1 h do 36 stopni wczesniej mialem zawsze kolo 50 co jest zgrane temp gpu jest normalna.Mam grafike gf 6800gt asus 256 mb sterowniki te z płytki asusa , cos sie zrabalo z karta wy juz sie znacie na tej karcie moze mial ktos takie cos prosze odpisac a nie przenosic pytania do innego tematu bo tam nikt mi nie odpowie jak przedtem dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Temat ASUS-ów i serii NV40 jest tutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 a jak sobie niby te temperature ramu odczytujesz? :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) turzol>>ale fajna wypowiedź jakbyś chcial wiedziec to czytałem , chaos "Asus Smart Doctor" Edytowane 31 Stycznia 2005 przez mattpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 :lol: :lol: :lol: nie moge, sorka, ale to było dobre :D poprostu bład odczytu czujnika, (jezli taki w ogóle posiada) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 to cos ten bład odczytu długo trwa temp pamieci 27 stopnie a gpu 59 po restarcie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 to cos ten bład odczytu długo trwa temp pamieci 27 stopnie a gpu 59 po restarcie to samo 1248284[/snapback] Pewnie będzie już tak trwał do końca życia karty... Źle wskazuje lub program przekłamuje i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 złodziej tylko dziwne ze jeszcze wczoraj wieczorem bylo normalnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) czujnik sie zepsuł i tyle. Czasem dobrze pokaze bo załapie, a w większosci czasu bedzie źle, bo sie zepsuł i tyle. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez peseq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattpl Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 czyli co mam zaniesc do sklepu ale bede na nia czekal z miesiac wiec se daruje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nie ufaj czujnikom standardowym 1 przykazanie overclockera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...