Tasior Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 witam mam takie małe pytanko dotyczące sieci ... mianowicie co zrobić zeby na innym kompie mozna było oglądać dvd z mojego napędu bez ripowania na dysk i co zrobić zeby mój komp widział nagrywarke w sieci jako nagrywarke a nie jako cośtam ydostępnione (zebym móg ł sobie nagrywać po sieci ) ogulnie to co zrobić zeby napędy w sieci były widziane jako napędy ( cd-r i dvd ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Możesz montować dyski sieciowe (w win to się nazywa mapowanie), ale nagrywać płyt to chyba się przez sieć nie da. Musisz odpalić program do nagrywania płyt i src dać swoje zasoby a musisz to zrobić na komputerze z nagrywarką (tak przynajmniej mi się wydaje), jeżeli miałbyś coś do nagrywania z lini komend to telnet mógłby ostatecznie coś takiego rozwiązać. Ale to jest już spora kombinacjia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 a moze ktoś ma inny pomysł ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Moze istnieja jakies specjalne progsy do tych celow, ale o nich nie slyszalem i nie przypominam sobie, aby Windows tez mial taka funkcje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Z tym nagrywaniem po sieci to trochę bez sensu pomysł: i tak musisz włożyć CD do napędu i potem wyjąc nagrane :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 no tak ale z dvd to nie jest bez sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...