cinhim Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) mam bardzo proste pytanie...a mianowicie:jak sformatowac dysk systemowy z cd-rom'a??Zawsze formatowalem kompa z dyskietki z systemem dos'a,teraz mam nowego kompa i z dyskietki nic zrobic nie moge-wyskakuje mi disk I/O error.Jak zrobic formata systemu z cd,pomozcie.Albo nawet nie z cd,byle by dzialalo!Z gory dzieki za odpowiedzi!!!!!!!!!!! Edytowane 31 Stycznia 2005 przez cinhim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Może programem Format.com uruchomionym z boot'owalnego CD, np. dysku instalacyjnego z systemem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 1. Zmień tytuł tematu. "Mały Problem...." jest niezgodny z regulaminem. 2. Jakiego CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinhim Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Juz wszystko wiem.Dzienie skonstruowane jest to menu na instalacyjnym cd-romie windowsa xp :/ Myslalem,ze format pwinien byc gdzies przed tym jak sie wybiera instalacje,naprawe itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...