Macho Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam Szukam programu za pomoca ktorego udostępnie na 2 komp. internet z mojego kompa za pomocą karty sieciowej. No moim kompie jest druga karta sieciowa>idzie kabel do drugiego kompa do karty sieciowej. I zeby dało sie jakos to udostepnic ale ZEBY na tym drugim kompie łacze było wolnijesze tzn jakies 128kbs albo troche więcej jest taki program do zmian(najlepiej po PL) aha czy udostępniajac tak połaczenie z mojego kompa na drugi spowolni to net u mnie na kompie. ja mam internet w sieci od sasiada z serwera idzie połaczenie. Prosze o pomoc :wink: Z góry wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 najprostrzy chyba ccproxy, darmowka ma limit na trzech userów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jest po PL łatwy w obsłudze ma mozliwosc ustawienia transferu np 265kbs? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 najlepszy mysle jest winroute lite, pro troszke pogmatwany :} hosta wogole nie trzeba konfigurwac, jedynie klienta. + do tego progs do przyznawania pasma, bodajze bandwith cos tam :} PZDR$ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) mam prożbe mozna mi to jakos wytłumaczyc jasniej bo jestem cienki z tych spraw :( chodzi o ten program http://www.internetstandard.com.pl/ftp/279...reme%202.1.html bo mam juz winroute lite 4.2 Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Macho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...