Skocz do zawartości
BBOYMARIO

Problem Ze Ściąganiem

Rekomendowane odpowiedzi

o boze..

moze napisalbys cos wiecej o tym sciaganiu...

skad sciagasz ten plik, jaki masz typ lacza nie chodzi mi tu o jego przepustowosc tylko czy jest to jakis dsl, adsl, radiowka, kablowka itp...

Wiedz o tym ze niektóre servery nie sa az tak wydajne i sciaganie z nich plików moze trawac wieki.

Przeskanuj tez kompa na wszelki wypadek antywirusem + ad-aware

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem podobny problem. Generalnie powinno pomoc solidne przeskanowanie kompa antywirusem z najnowszymi bazami + ad-aware i spybot, tez z najnowszymi bazami rzecz jasna. JEzeli chodzi o antywirusy to najlepiej uzyj kilku. U mnie przyladowo przeskanowalem kompa Nortonem i mi wykryl rapem pare robali, natomiast jak zapodalem Kaspersky-ego to wykryl juz kilkaset :| Niby znaczna wiekszosc usunal, jednak nadal mialem te same problemy. Pomogl niestety format :( Jak sie na niego zdecydujesz to pamietaj zebys, zanim sie podlaczysz do netu, zainstalowal porzdnego firewalla i najlepiej nie korzystal z IE :P

Zapomnialem jeszcze dodac, ze najlepiej jak przeskanujesz kompa w trybie awaryjnym.

pozdro :)

Edytowane przez fat_edgar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bboymario teraz to juz na 100% twierdze ze masz wirusa...

Zrob tak jak napisal przedmowca. Skanuj kompa wszystkimi antywirusami jakimi sie da. NIe uzywaj do tego zadnych dem czy cos w tym stylu.

I pamietaj zeby zainstalowac najnowsze Serice Packi i łatki do systemu. TO PODSTAWA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ojojojojo .... Dałem na naprawianie systemu zamiast formatowania i jest lepiej...

ale gdy skanuje mks to wykrywa mi 957 wirusów a dokladnie to W95.Parite.B, W95.Parite.C, W95.Parite.A . Niewiem co to za wirusy ale one są wszędzie w każdym pliku a co najgorsze niewiem jak ale sie przeniósł na dysk D a tam jest i pewnie jakis milion. :? Jak ktoś wie to niech mi powie jak usunąć te wirusy --W95.Parite.B, W95.Parite.C, W95.Parite.A--

pozdro... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi