Gość Kyniek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 To jest wielkie bydlę... wchodzi do szefteca big tower ale problem jest jak to zoorganizwać by się ładnie i bez głopotów pomieściło w środku... zapodawajcie foty jam możecie z rozwiązaniem tego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryST1an Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 nie bardzo mi sie chce dupe ruszac i szukac BT, ale chyba bip3 tak jak bip2 wchodzi spokojnie na sama gore budy. Wystarczy zrobic 3 dziurki na wiatraki [ja mam 2 i mase miejsca jeszcze] i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Jak już zbierzesz siły spróbuj zrobić foty - ja zamierzam przykręcić za pomocą kontownikó do BIE3 takie prowadniczki jak się CD mocuje - poprostu wsunąć ją... ale foty i tak by się przydały - dają pojęcie ideowe jak to wygląda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...