GenghisKhan Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jakie macie patenty na podkrecanie GRAFIKI????? - tzn, modyfikacje chlodzenia i wyniki Ja mam to co w opisie z chlodzeniem od Intela celka boxowego tzn., radiator + wiatrak - cicho dziala i wydajne core na 228 w dx stabilne a w niektorych grach nawet stabilne 235!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ja na moją zapodałem tylko taki fajny wiatraczek sunona. Ale ona i tak się kiepaśnie kręci. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopo Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ja na mojego GF założyłem dość wysoki radiatorki na pamięci, na GPU jest standartowy radiator - mocno użebrowany,wysoki na jakiś 1 cm może, na to wentyl 60x60,z tyłu grafy w miejscu GPU radiator wyoki na jakieś 2 cm - jak się kręci - widać w podpisie... dalej artefakty :evil: Nie wie ktoś jak zrobić Vmoda w tym GF :?: :?: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 umnie chlodzenie standart i jak narazie krecilem do @4400 dales to moze przy lepszym cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...