Skocz do zawartości
wadim

Kurs Angielskiego Na Cd Audio

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, codziennie sobie obiecuje ze wezme sie za angielski ale niestety nigdy nie moge :( moze to jest spowodowane lenistwem moze tym ze codziennie o 5 rano wstaje do szkoly a wracam kolo 18 wiec jestem cholerenie zmeczony a w weekendy chce sobie odpocząc :) ale tak sie zastanwiam mam discmana i moze jakis kursik audio bym sobie podczas ponad 2 godzinnej jazdy codziennie choiaciaz powtórzył słownictwo, bo niby jestem w szkole na poziomie srednio zaawansowanym i jak ktos cos mowi to w 60% rozumiem ale no cóz jak wypada samemu cos powiedziec to jedyne "you are stupid" hehe, no cóz trzeba sie do tego umiec przyznac. Ostatnio nawet zaczalem czytac zagraniczne fora zeby cos tam zacząc mocniej łapać ale nie bardzo nawet mam czas. Dlatego pytam was moi przyjaciele jaki kurs polecacie na poziomie ja myśle narazie podstawowym bo ja musze powtórzyc podstawy, ciekawi mnie czy jest taki kurs w którym ktoś mowi słowo a zarazem je tłumaczy. Z góry dzieki pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlatwiejszy sposob nauki jezyka to ogladanie od malego codziennie programow po angielsku (czy jakims innym jezyku :D ). Dzieciak zalapuje jezyk tak samo jak rodzimy, po prostu w koncu zaczyna rozumiec. Najlatwiej puszczac dzieciakowi bajki, bedzie siedzial, gapil sie i w koncu zacznie rozumiec o co chodzi, no ale u ciebie juz chyba za pozno na to :] .

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlatwiejszy sposob nauki jezyka to ogladanie od malego codziennie programow po angielsku (czy jakims innym jezyku :D ). Dzieciak zalapuje jezyk tak samo jak rodzimy, po prostu w koncu zaczyna rozumiec. Najlatwiej puszczac dzieciakowi bajki, bedzie siedzial, gapil sie i w koncu zacznie rozumiec o co chodzi, no ale u ciebie juz chyba za pozno na to :] .

1248676[/snapback]

dzieki za pocieszenie, ale powaznie czekam na powazne propozycje,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

inna kwestia....nie nauczysz sie jezyka w srodkach komunikacyjnych.....

ja moge ci narazie polecic ksiazke walta warrena angielskie czasy, czy jakos tak......

naprawde wypas ksiazka, wszystko zaje**** opisane...

jak opanujesz material z tej ksiazki wez sie za......ksiazki :>

jakies powiesci in english.....

rozbudowuje slownictwo i gdzies tam w glowie zostaja zdania, wiec nie zblaznisz sie mowiac [translated] bylem we francji i grac tam w pilke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi