Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Chyba na moim sprzęcie nie będzie się dało pograć w Playboy The Manision.....a szkoda :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasutoko Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Jest jakies spolszczenie do PLAYBOA, jeżeli jest, niech ktos poda link :-P Z góry dzięki!!! Edytowane 21 Lutego 2005 przez Jasutoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Dzis we Wproscie napisali ze polska wersja ma sie w marcu ukazac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 (edytowane) Zainstalowałem gierkę i cio ją włącze , czarny ekran i spowrotem do Wina ;/ Czy miał ktoś podobne problemy :>:( Czy nikt mi nee pomoże :((( Edytowane 17 Marca 2005 przez Pinioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarnut Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 czy jest spolszczenie do tej gry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bond90 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja mam Polsk wersje,ale spolszenia nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogród Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Jest już spolszczenie do tej gry? Jak ktoś znalazł je to prosze niech da znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliska2 Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Ma ktoś moze solucje do Playboy The Mansion? :) Jesli tak to bardzo prosze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...