mongothealien Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 mam AC :cry: i w lato 903 MHz czasami powodowało u mnie blue screen'y... teraz gdy w pokoju jest nieco chlodniej :arrow: 903 stabilnie w 3dmark'u w loopie :D a w 933 przechodzi bez pierdnięcia :D a jak u was ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ja dziś w nocy bede krecił swojego 1.8A. Znowu wywietrze pokój do temp. kilku stopni i zobacze co z tego wydzie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 :mrgreen: a zobaczymy co będzie w grudniu :mrgreen: czyzby >>> fsb 143 i 1 giga z mojego slota ? :D :D :D fajnie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Ja dziś w nocy bede krecił swojego 1.8A. Znowu wywietrze pokój do temp. kilku stopni i zobacze co z tego wydzie :PUbierz czapkę i gogle 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Ja dziś w nocy bede krecił swojego 1.8A. Znowu wywietrze pokój do temp. kilku stopni i zobacze co z tego wydzie :PUbierz czapkę i gogle 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie zapominaj o rekawiczkach i kurtce puchowej :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Ja dziś w nocy bede krecił swojego 1.8A. Znowu wywietrze pokój do temp. kilku stopni i zobacze co z tego wydzie :PUbierz czapkę i gogle 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie zapominaj o rekawiczkach i kurtce puchowej :mrgreen: ta jeszcze sarpetki wełniane i kozaki :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Ja dziś w nocy bede krecił swojego 1.8A. Znowu wywietrze pokój do temp. kilku stopni i zobacze co z tego wydzie :PUbierz czapkę i gogle 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie zapominaj o rekawiczkach i kurtce puchowej :mrgreen: A najwazniejsze ??? 8O Jakas ciecz zapodawana inside ??? zeby nie zamarznac przy kompie ??? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak dla kogo, ale dla mnie jesien jest beznadziejna, nie ma sniegu, nei ma slonca, caly czas leje pieprzony deszcz i wszedzie porozrzucane walone liscie. Nic nie mozna robic :( . A moj procek zawsze ma sie dobrze, czy to zima czy lato 8) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 a ja dam kompa na balkon. :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak dla kogo, ale dla mnie jesien jest beznadziejna, nie ma sniegu, nei ma slonca, caly czas leje pieprzony deszcz i wszedzie porozrzucane walone liscie. Nic nie mozna robic :( . A moj procek zawsze ma sie dobrze, czy to zima czy lato 8) . Zapomniałeś powiedzieć o najważniejszym - zaczyna się szkoła :cry: (a ogólnie nauka, bo są jeszcze studia). Dla mnie na szczęści nauka zaczyna się dopiero w lutym :lol: więc mam czas na experymenty z procem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak dla kogo, ale dla mnie jesien jest beznadziejna, nie ma sniegu, nei ma slonca, caly czas leje pieprzony deszcz i wszedzie porozrzucane walone liscie. Nic nie mozna robic :( . A moj procek zawsze ma sie dobrze, czy to zima czy lato 8) . Zapomniałeś powiedzieć o najważniejszym - zaczyna się szkoła :cry: (a ogólnie nauka, bo są jeszcze studia). Dla mnie na szczęści nauka zaczyna się dopiero w lutym :lol: więc mam czas na experymenty z procem. wlasnie studia!!! przechlapane duuzo mniej czasu na eksperymenty z kompem :cry: :cry: no ale coz takie zycie. BTW nie wiem jak bedzie w lato bo proca krecilem jesienia ale poki co mam tempkie: 44-48 idle a w stresie 52 max :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :)Mieszkam na czwartym, ale od mojej strony nie ma balkonów. Chociaż kto wie - Polak potrafi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :) podobna sytuacje mial moj znajomy :) tyle ze jemu zwineli z 9 pietra z balkonu :D ..... przez klatke schodowa :) bo ma balkon ze 2 metry od okien na klatke schodowa :D szybe wybili.... krate wyjeli..... i do niego na balkon siup :) a on wstaje rano i patrzy gdzie jego rower :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :) podobna sytuacje mial moj znajomy :) tyle ze jemu zwineli z 9 pietra z balkonu :D ..... przez klatke schodowa :) bo ma balkon ze 2 metry od okien na klatke schodowa :D szybe wybili.... krate wyjeli..... i do niego na balkon siup :) a on wstaje rano i patrzy gdzie jego rower :) z tego co mi wiadomo to to forum jest sprzecie komputerowym a nie o rowerach a moze pomylilem adresy ;) ;) ;) ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :) podobna sytuacje mial moj znajomy :) tyle ze jemu zwineli z 9 pietra z balkonu :D ..... przez klatke schodowa :) bo ma balkon ze 2 metry od okien na klatke schodowa :D szybe wybili.... krate wyjeli..... i do niego na balkon siup :) a on wstaje rano i patrzy gdzie jego rower :) z tego co mi wiadomo to to forum jest sprzecie komputerowym a nie o rowerach a moze pomylilem adresy ;) ;) ;) ?! raczej o sprzecie a nie o kradzieżach & włamaniach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :)To wygodniej by było przywiązać komputer do parapetu za oknem. No chyba że mieszkasz na parterze :) Chłopie to ty chyba w Polsce nie mieszkasz mój kumpel mieszka w dwynastopietrowym bloku mieszka na 4 piętrze postawił rower Treka na balkonie i mu go ukradli!! z czwartego piętra SIC! Jacyś alpiniści :?: :)Albo jeszcze lepszy pomysł: podłącz 220 na obudowę. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Wcale nie musze sie jakos ubierac bo zamykam drzwi monitor + klawiatura + mycha zabiore do drugiego pokoju :) Ile kosztuja takie dlugie kable do klawy i reszty ? Bo ja tez planuje wystawienie sprzetu na balkon . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ile kosztuja takie dlugie kable do klawy i reszty ? Bo ja tez planuje wystawienie sprzetu na balkon .a slyszales o klawach i myszkach radiowych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...