GreenAngel Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jak nie wierzysz że his 9000 ma 350RAMDAC to wejdź do sterów i sprawdź, albo do sandry lub powerstripa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropersik Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 zainstalowalem te stery i zero wzrostu wydajnosci jakie macie ustawienia ze wyciskacie ponad 6000 z tego radka pro czy tam zwyklego????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 testowałes te omegi ?? ...i dzieki za link cos poprubuje na wolnym czasie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Omegami można się pobawić i przetestować ale ja je wyrzuciłem (wydajność jak CATALYST ale duże problemy np. w Warcraft III) i teraz mam CATALYST Driver Build 4.13.01.9062 - to są drivery pod ME, a mam 98SE ale chodzą mi najlepiej z wszystkich testowanych. Kartę mam HIS Radeon 7500. Warto się trochę pobawić z kartą bo ja po zmianie biosu karty na Gigabyte, zmianie driverów i ustawień w Biosie MB zwiększyłem wynik z ok. 4900 na 5460 3D Marków (w 1024x768 32bit) bez żadnego podkręcania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hmm wiec jak tak to rezygnuje z omegi....a czym flaszowaes bios na karcie i ja jak mam radka 9000 to raczej biosu nie zmienie bo nowszego nie ma a i co w biosie zmieniałes?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Do flashowania biosu karty używam Atiflash.exe (był np. dołączony do biosu do kary Gigabyte), w biosie płyty zmieniałem opcje w menu AGP Timing Control (AGP Fast write itd.). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 jak nie wierzysz że his 9000 ma 350RAMDAC to wejdź do sterów i sprawdź, albo do sandry lub powerstripaa to dziwne bo ja mam HiS Radeon 9000 i ramdac jest 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...