Gość Cherry_Coke Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Mam takie pytanie moze glupie moze nie;) niewiem nigdy tego nie robilem a niechce polamac smigielka:P Jak zdjac smiglo z wiatraka ? bo sie dzwinie buja i trzesie:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 będzie problem,, wiatraki zazwyczaj są wysokie - bez drabiny nie podskoczysz.. ;] npaisz co gdzie jak i kiedy wentylatory jak się "wypracują" zminia się zazwyczaj w całości ew. możesz zmienić mu smarowidełko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichon Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Z wiatraka - wentylatora ? Normalnie. Z tyłu odkleić nalepkę (jak jest), podważyć zaślepkę (jak jest), zdjąć takie plastikowe "kółeczko" (jak jest) i wyjąć śmigiełko. Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Cichon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) lipa z tym nie idzie chyba tego wyciagnac;) mam 2 takie wiatraki 1 od volcano 11 padl i terkocze i sie trzesie na najnizszych obrotach a ten lekko sie trzacha;) niemoge tam w srodku zadnego koleczka wyciagnac;P Edytowane 1 Lutego 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Masz takuie plastykowe kolczeko nalozeone na taki metalowy bolec.SCiagasz do kolczekoi wypychasz bolec i schodzi ci lajtowo smiglo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Jako że mam podobny problem to podłącze się pod temat. Czy ktoś próbował rozebrać wentylator Cooler Mastero Aero 7+, po roku bezproblemowego działania chyba się kończy. Otóz od czasu do czasu zaczyna głośniej pracować (terkocze), ale jest to doslownie na 3-4 sekundy i pozniej przez ok 30 sekund chodzi normalnie. Może wypadałoby go przesmarować, tylko nie wiem jak się zabrać za to cudo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 mam coś takiego w starym zestawie: http://www.frazpc.pl/artykuly/52/ Recenzja/Spire/6C05B3/Majesty/IV/TTCM4AB (usunąc spacje po 52/) wentylek to Titan TTC M4AB - Slot A na co to wymienić - zużyło się już po 4 latach łożysko i terkocze (oliwiłem kilka razy ale mało daje), żeby było róznie wydajnie ale nie głośniej? a moze da sięwymienić sam wentylatorek? wie ktoś gdzie taki dostać? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 z tym titanem to szacuneczek jak tyle działał, miałem coś podobnego a socA, potemmiał to moj sąsiad na celafonie, rozjechał się szybciej niż w rok ;-) smarownie mu nie pomagało ;-) najlepiej wykręć ten szit i dołóż 80mm tak aby dobrze owiewał środek tego xero-orba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...