Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 A wiec tak: Moj kolega wyjal dysk twardy z kompa. Potem wlozyl dysk i po podlaczeniu wszystkiego tak jak bylo poprzednio, ale monitor przestal sie wlaczac - tzn. nie chce wogole wyjsc z trybu standby. Wszystko sie uruchamia, ale monitor nie chce sie wlaczyc. Co moze byc tego przyczyna? Przepraszam, ze cala sprawe opisalem tak pobieznie, ale sam ja znam jedynie z rozmowy telefonicznej. Z tego co slyszalem to niektore osoby sugerowaly mojemu koledze, ze moze to byc zwiazane z karta graficzna lub kablem do niej. Co wy o tym sadzicie? Z gory dziekuje za wszelkie podpowiedzi/sugestie. BTW. Sorry za styl, ale sie spiesze. Aha obudowa jest ATX-owa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Siema! Według mnie dysk raczej mało się ma do monitora to są typowe objawy dla złego założenia pamięci lub spalenia procka no chyba że kabel źle do kompa podłączony choć w to wątpie. W ostateczności niech twój kolega zresetuje bios może to coś pomoże .Życze powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Co do grafy to możesz ją tylko "dopchnąć" - gdyby nie siedziała pewnie w agp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Co do grafy to możesz ją tylko "dopchnąć" - gdyby nie siedziała pewnie w agp.o właśnie, a najlepiej wyjąć i wsadzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 o właśnie, a najlepiej wyjąć i wsadzić. Najlepiej tak zrobić z wszystkimi podzespołami... IMHO to może zasiłka padła. Czy kolega podłączał dysk przy wyłączonym komputerze? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...