KiNDer Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Przypuśmy, że mam płytę Audio, z dość starym zespołem, nagrania na płycie są zremasterowane i bardzo głośne w stosunku do innych płyt. Czy jest taka możliwość przy zgrywaniu z tej płyty do formatu mp3, aby odrazu zgrać je tak, by później były bardziej ciche? Ps: nie myślcie, ze to taka bzdura. Wkurzające jest bardzo, gdy mam w playliscie dwie plyty tego samego zespolu, i leca losowo a jedna "wybucha" w glosnikach, a druga gra gdzies tam cichutko.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEEdO Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 http://mp3gain.sourceforge.net/ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ustaw normalizacje na 98% (wartosc szczytowa mniejsza niz 85% i wieksza niz 99%) Polecam EAC'a do zgrywania plyt AUDIO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 1249227[/snapback] Ten program w y m i a t a. Prosty w obsłudze, po polsku, szybki, nic dodać nic ując - to, czego potrzebowałem! Wielkie dzięki! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...