gr0szek_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 moze wypali? jak myslicie? jak bym zakupil tarcze dentystyczna do dremla i wsadzil ja do wiertaki dzialalo by czy kich? nie znam sie na takich bajerach wiec pytam :) badzcie wyrozumiali i nie pojedzicie mnie za bardzo. (chcialbym se okno oczywiscie wyciac w budce) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 moze wypali? jak myslicie? jak bym zakupil tarcze dentystyczna do dremla i wsadzil ja do wiertaki dzialalo by czy kich? nie znam sie na takich bajerach wiec pytam :) badzcie wyrozumiali i nie pojedzicie mnie za bardzo. (chcialbym se okno oczywiscie wyciac w budce) 1249069[/snapback] Nie uda się sam próbowałem jak mi się stary dremel spalił ale wiertarka ma za małe obroty ( moja ma 3000) a dremel na najmniejszych obrotach 10000 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Dokładnie pojaśnił Ci isiu15go niema szans na wyciecie .A jak chcesz wyciąć okno a niemasz kasy na nowy dremel to sprubuj wyżynarką..... ( troche wygina blache ale wszystko mozna wyprostować) albo drugie rozwiązanie był tu na forum topic urządzenia dremelopodobne ktos tam pisał ze mozna wyporzyczyc sobie sprzęt wiec musisz popytać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) to ile dremel musi miec min obr zeby wyciol dziure na okno? wiertarka udarowa bosha styknie? :mrgreen: Edytowane 31 Stycznia 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 to ile dremel musi miec min obr zeby wyciol dziure na okno? wiertarka udarowa bosha styknie? :mrgreen: 1249348[/snapback] Nie wiem ile musi miec ale zobacz jak ustawie dremel na 1 wtedy ma coś koło 10000 obr to ledwo tnie jak ustawie tak na 4 to da sie normalnie ciąć ale myśle że wtedy obr są w granicach 20000-25000obr ten bosz ma pewnie +- 3000 obr więc nie styknie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 niewiem jakiej dlugosci jest trzpien do tarczek dentystycznych ale glowica w wiertarce ma durza srednice i moze ona blokowac tarczke(mam nadzieje ze mnie zrozumiales-bo ostatnio malo kro mnie rozumie) tak ze tamta nie bedzie siegac materialu,jezeli to niebedzie problem moze sie udac ale bedzie to wymagalo od ciebie duuuuuuuuuuzo cierpliwosci a jezeli bedziesz ciol udarem z bosha to wylacz udar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klost Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 powiem tak.... zanim kupilem dremla przerabialem ciecie wiertarka i tarczkami zbrojonymi. da sie ale trzeba troszke cierpliwosci, pewnej reki zeby to ladnie szlo i miesca na manewrowanie tak poteznym sprzetem :) wiertarka to 20 letni zabytek ktory ledwo sie kupy trzyma... ale sobie poradzil wycinalem tak 1mm blache anteca pod mocowanie pompki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...