limerro Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Czesc. Od dluzszego czasu podczas pracy z Win XP zarowno golym, jak i z SP1 oraz SP2 mam ten sam problem. Nieraz nie chce mi otwierac plikow instalacyjnych exe. Wyskakuje mi pod koniec rozpakowywania archiwum taki text: "Nie mozna otworzyc pakietu instalacyjnego. Zweryfikuj, czy pakiet istnieje i czy masz do niego dostep lub skontaktuj sie z producentem aplikacji w celu weryfikacji, czy to jest prawidlowy pakiet Instalatora Windows." Takze prosze o porade jak rozwiazac ten problem, bo zapewnie nie tylko ja sie z nim zektnalem. Edytowane 1 Lutego 2005 przez limerro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Uzywasz NTFS? Moze problem tkwi w uprawnieniach? Nigdy czegos takiego nie spotkalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ja podejrzewam wine Windows Installera 3 - wersjii starszej 2 nie moge niestety zainstalowac :-/ Problem wystepuje np przy spakowanych archiwach .msi, tez pokazuje to samo, np Bootvis nie chce sie zainstalowac: http://download.soft32.com/files/19687/bootvis.msi Juz nawet zmienialem parametry uslugi Instalatora Windows w Services i nic :/ Moze ktos sprobuje czy mu instalnie tego bootvisa, z TMPEGC ze strony Pegasysa tez mam to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) U mnie idzie normalnie. WinXP SP2 PL. Problem moze byc rzeczywiscie w Windows Installer, ale czemu ci sie powtarza? Po pierwszym zdaniu mam rozumieec, ze przeinstalowywles system i to samo? Edytowane 2 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...