Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Mam okazje opylic moja plyte Asus A7V i gosciu chce wsadzic do niej Durnia 1300 bo na nic lepszego nie chce wydawac kasy i chce zachowac stara kosc pamieci. Pytanko wiec brzmi czy ten Asusek to pociagnie. Patrzylem na stronie Asusa ale tam pisza cos dziwnego. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 A7V obsługuje wszystkie procki z FSB 100Mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 No mnie sie tez tak wydaje a na stronie Asusa pisza ze tylko do 1GHz. Mimo ze moj TB chodzil jako 1100 przez chwile na mnozniku 11. Wlasnie sie martwie o ten mnoznik bo niby maks. to 12,5 ale to dla plyty raczej nie problem jezeli sie go nie odblokuje to wewnetrzny PLL w procku robi wszystko bez udzialu plyty. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Mi na A7V z biosem 1004D w PC Probe pokazywał że mogę wsadzić max 1200mhz ale nowe biosy dopuszczają chyba nawet do 1400mhz. Zapuść sobie PC Probe i sprawdź jeśli masz możliwość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jeszce mam takie jedno wścipskie pytanie 8) : za ile go sprzedajesz :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Chyba ja 8) Plyta rodzaj zenski. 200 zeta. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 http://www.asus.com/inside/Techref/duron.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Chyba ja 8) Plyta rodzaj zenski. 200 zeta. Pozdro Dexter Jego- miałem na myśli ASUSa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 http://www.asus.com/inside/Techref/duron.htmNo i wszystko jasne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...