turkuć Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 obie powyzsze kartt moge miec fabrycznie nowe za 530 zl. interesuje mnie sprawa wydajnosci : Gigabyte jest taktowany 275/550 na pamiatkach 3,3 ns, a Hercules 250/480 i pamieci 4 ns. , czy tak spora roznica w taktowaniu nie przechyla szali na korzysc Gigabytea ? Ktora jest wydajniejsza ? I która byscie wzieli ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 w tym przypadku Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 sorry niedoczytałem ze ten Gigabyte to R900, jednak bym wziął Herculesa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Bierz Herculesa! Jest zdecydowanie bardziej wydajny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 radeon 8500 jest lepszy ja zrobiłem błąd i kupiłem radka 9000 a cena podobna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 bierz herculesa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Zawsze lepiej wziac karte z lepszym procesorem, chocby byla LE, niz tzw. "kastrata" :) Bierz 8500LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Człowieku ty się zastanawiasz?? Pewno, że Hercules. PS. Skąd wy bieżecie ten sprzęt za takie małe pieniądze???? 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Hercules 8500 LE bez dwoch zdan. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...