nadi Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Hej zamierzam kupić nowy komp i nie wiem na jakiej płycie głównej oprzeć sprzęt GIGABYTE GA-7VTXH+ VKT266A DDR + LAN + SB ATA133 S. A SOLTEK SL-75DRV-5 VIA KT333 DDR ATA133 S.A Proszę o radę którą z nich wybrać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak w takim przedziale cenowym wybierasz to ja bym wział gigabyte Ga7VA na KT400 za 390zł lub np MSI Kt333 Ultra2 za 440zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ten osobnik upracie umieszcza swojego posta na forum "nowości". Pierwszy raz przesunąłem go tutaj, teraz wróciłem do domku a widze że on nowy wrzucił na forum "nowości". ja rozumiem że niektózy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale bez przesady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 lyknij msi kt4 ultra , tez jest na kt 400 i w dobrej cenie, a jak nei masz co robic z kasa to mozesz kupic z serial ATA itp ... :) jedyne 780 zeta :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 sorki ze dwa razy to samo ,ale cos mi sie necik sypie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 sorki ze dwa razy to samo ,ale cos mi sie necik sypie :? Posprzątane :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"] sorki ze dwa razy to samo ,ale cos mi sie necik sypie :? Posprzątane :lol: Dzieki szefie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Posprzątane :lol:Ja pragnę zaprotestować! :D Ja to usunąłem, ja, ja, ja :!: Więc nie wcinać mi się tutaj proszę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Posprzątane :lol:Ja pragnę zaprotestować! :D Ja to usunąłem, ja, ja, ja :!: Więc nie wcinać mi się tutaj proszę :P Nie płacz :lol: kupię ci lizaka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Nie płacz :lol: kupię ci lizaka :lol:Poszedłbyś za mnie pod prysznic, to byłby pożytek :) Bo mi sie tylko do wyra chce wskoczyc... no wlasnie, moze mi ktos poscieli? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Posprzątane :lol:Ja pragnę zaprotestować! :D Ja to usunąłem, ja, ja, ja :!: Więc nie wcinać mi się tutaj proszę :P Spokojnie Lisku :D No dobra zeby Ci nie bylo smutno - Dzieki szefie 4 U 2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Hej zamierzam kupić nowy komp i nie wiem na jakiej płycie głównej oprzeć sprzęt GIGABYTE GA-7VTXH+ VKT266A DDR + LAN + SB ATA133 S. A SOLTEK SL-75DRV-5 VIA KT333 DDR ATA133 S.A Proszę o radę którą z nich wybrać :D Ja bym Ci radzilem rozejrzedc sie po sieci poczytac troche recenzji, a potem poleciec po nowego SOLTEKa SL-75FRV ewentualnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...