bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 moze zlookacie co policja wyprawia w naszym pieknym kraju..... http://poland.indymedia.org/pl/2005/02/11603.shtml http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2522947.html http://poland.indymedia.org/pl/2005/02/11605.shtml wysluchajcie tego nagrania...po prostu rozbraja.... http://pl.indymedia.org/media/2005/02/11604.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Państwo policyjne, królestwo policyjne, draństwo policyjne, ..... policyjne, pałki policyjne..... (...) Pobicia policyjne, nadużycia policyjne, bezkarność policyjna, brutalność policyjna... A tak wogole to n/c :/ "Zdeka" niekulturalny, wulgarny funkcjonariusz :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Taaa.... ch.w.d.p. a później jako coś się wydarzy to pierwszy dzwoni na 997... Jednak te zachowanie Policji jest wilekim przekroczeniem... Ciekawe jak sie rozwnie sprawa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Taaa.... h.w.d.p. a później jako coś się wydarzy to pierwszy dzwoni na 997... Jednak te zachowanie Policji jest wilekim przekroczeniem... Ciekawe jak sie rozwnie sprawa... 1250449[/snapback] ja jestem jak najbardziej za policja i jak juz pisalem mam zamiar wstapic do policji..... ale to co sie dzieje......ehhhh i krakow ostatnio....masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Wypowiedz nie była do Ciebie skierowana... Real Cash coś głośno wykrzykuje... Ale fakt, faktem.. Co się teraz dzieje.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja jestem jak najbardziej za policja i jak juz pisalem mam zamiar wstapic do policji..... ale to co sie dzieje......ehhhh i krakow ostatnio....masakra 1250457[/snapback] bruce - o co chodzi bo za bardzo nie czaje.... odciety jestem od niusow w akademiku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 posłuchajcie tą piosenke.... piosenka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 bruce - o co chodzi bo za bardzo nie czaje.... odciety jestem od niusow w akademiku... 1250486[/snapback] http://poland.indymedia.org/pl/2005/01/11481.shtml http://poland.indymedia.org/pl/2005/01/11499.shtml http://poland.indymedia.org/pl/2005/01/11521.shtml http://poland.indymedia.org/pl/2005/01/11544.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja powiem, ze prawda jak zawsze lezy posrodku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja powiem, ze prawda jak zawsze lezy posrodku. 1250540[/snapback] Owszem, zapewne masz rację, ale nagranie jest ewidentne... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No niewiem.Policjanci uwazaja sie za bog wie kogo mysla ze moga wszystko!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 przeczytalem ww linki , mp3 nie chce sluchac bo pewnie bym sie "troche" poirytowal ale swoje zdanie zapodam. IMO hasla ch.w.d.p krzykacze sami moga sobie wcisnac w ciemny kacik. Fakt:Policja jest od pilnowania porzadku. Fakt:Wladza uderza do lba. Przyklad zapodany przez bruce'a nie jest jedynym przeciez. Nie chce mi sie szukac innych nieciekawych rzeczy ale to co zrobili w tej fabryce... Po prostu kolejne wielkie smierdzace gowno. Sami sobie robia opinie. Od razu mowie ze nieuogolniam. Niemiec tez ma zapewne racje. Trzeba byc naocznym swiadkiem zeby miec pelen obraz tamtego wydarzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A slyszeliscie historie o dwoch 12letnich dziewczynkach ktore sie zabawialy do 21 i nie mialy usprawiedliwienia? Powiedzialy rodzicom, ze zostaly zgwalcone... Wymyslily historie jak to poznaly jakiegos chlopaka na czacie a gdy do niego przyszly okazalo sie ze to 21-latek ktore je zgwalcil. Matka kazala im sie jeszcze raz z nim umowic, wiec te weszly na pierwszego lepszego czata, podbily do jakiegos studenta i poprosily go o postkanie. Napisaly, ze zarobia mu loda itp. Chlopak przychodzi na spotkania, a nagle zza rogu wypada matka, lapie go za reke, zaczyna wyzywac od pedofili i dzwoni na policje. Chlopak mogl sobie oczywiscie po prostu pojsc i tyle by bylo sladu po nim, jednak ten wolal poczekac na policje i wyjasnic sprawe. Kretyni przyjechali, i pierwsze co zrobili to spuscili mu lomot, zakuli w kajdanki i powiezli na komisariat. Chlopak oczywiscie nie przyznal sie do niczego, a dziewczynki? Jedna mowila, ze chlopakow bylo dwoch, druga ze byl jeden. Pierwsza mowila, ze jak weszli do jego mieszkania, on lezal rozebrany, druga za to mowila ze rozbieral sie przy nich. Co na to policyjna pani psycholog? Ano ona na to, ze ich zeznania sie pokrywaja, nie widzi w nich nic niepokojacego. Chlopak zostal wsadzony do aresztu na 3 miesiace, oczywiscie zaraz poszly ploty, stracona reputacja, praca, zawalone studia. Juz teraz nie jestem pewien, ale chyba dopiero po 6miesiacach prokuratura i policjanci go uniewinili. SZESC MIESIECY. Chryste, co ten chlopak musial przezyc? W wiezieniu raczej nie pieszcza sie z pedofilami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 jezeli chodzi o wiarygodnosc relacji z fabryki.....znam ludzi tam mieszkajacych i mialem relacje bezposrednia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Taaa.... ch.w.d.p. a później jako coś się wydarzy to pierwszy dzwoni na 997... 1250449[/snapback] nie czepiaj sie , kazdemu sie trafiaja orty przecież on Hce Wstąpić DoPolicji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Policjanci to tacy s<span style="color:red;">[ciach!]</span>....mam nadzieje ze y BRUCE taki nie bedziesz trafi sie jeden policjant na 100000lajtowy.Ale przewaznie wymuszja zeznania zastraszaniem bija przesluchiwanych itp.(wlasne doswiadcz.)A gdy sie pytaja czy skaldasz jakies zazalenia poprostu musisz z gory odp. ze NIE w innym wypadku beda cie meczec dopokie nie powiesz ze nie skladasz zazalen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 moj stosunek do pOLICJI jest jaki jest i ta instytucja wcale sie nie stara go zmienic. wczoraj mialem ta nieprzyjemnosc ze pierwszy raz dzwonilem na 112 bo w drodze z pracy do domu bo jakis gosc lezal nieprytomny w tramwju. w polowie przyjmowania zgloszenia ... rozlaczno sie :] teraz mam juz pewnosc ze nigdy do nICH nie zadzwonie i nie zmienie zdania o nICH. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) ja kiedyś miałem dzięki moim kumplom - dresom(z jakim przystajesz, takim się stajesz :wink: ) jaknajgorsze zdanie o policji. dwa razy mnie jakieś wieśmaki ścigały raz wieśmaki się na dworcu przylepiły, raz zadarłem z dresami na osiedlu i zmieniłem stosunek do policji :lol: Edytowane 1 Lutego 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ja kiedyś miałem dzięki moim kumplom - dresom(z jakim przystajesz, takim się stajesz :wink: ) jaknajgorsze zdanie o policji. dwa razy mnie jakieś wieśmaki ścigały raz wieśmaki się na dworcu przylepiły, raz zadarłem z dresami na osiedlu i zmieniłem stosunek do policji :lol: 1251149[/snapback] I jeszcze po incydencie z Epoxem... nie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 moj stosunek do pOLICJI jest jaki jest i ta instytucja wcale sie nie stara go zmienic. wczoraj mialem ta nieprzyjemnosc ze pierwszy raz dzwonilem na 112 bo w drodze z pracy do domu bo jakis gosc lezal nieprytomny w tramwju. w polowie przyjmowania zgloszenia ... rozlaczno sie :] teraz mam juz pewnosc ze nigdy do nICH nie zadzwonie i nie zmienie zdania o nICH. 1251125[/snapback] hehs....112 to porazka... chcialem keidys zglosic pobicie.....po 5 minutach czekanai dalem sobie spokoj innym razem zglaszalem cpunow szlajajacych sie po osiedlu....czekalem, czekalem....ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 lepiej sie nie dodzwonic niz zostac olanym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) CH.W.D.P ! Nic wiecej dodawać nie trzeba ... Edytowane 1 Lutego 2005 przez LK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 kolega jest z arki to wiemy dlaczego glosi takie hasla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 I jeszcze po incydencie z Epoxem... nie? ;) 1251169[/snapback] wtedy akurat niemiałem nic do zarzucenia policji. a CH.W.D.P to będę krzyczał jak kasy nie odzyskam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 kolega jest z arki to wiemy dlaczego glosi takie hasla ;] 1251937[/snapback] To nie tylko chodzi o piłkę nożną ale też o zwykłe sytuacja z dnia codziennego ... Kiedys zostalem spisany wraz z kumplami fakt troszke nas bylo :lol: (15 chlopa) ale nikogo nie zaczepialismy i nic extremalnego nie zrobilismy :blink: w koncu podjezdzaja 3 suki nas spisuja pytamy sie z jakiego powodu a otrzymujemy odpowiedz: Rutynowe czynnosci :blink: Po miesiacy Kurator dzwoni do drzwi i mowi: Czy zastalem Pana X Odpowiadam tak to ja, o co chodzi? Otrzymuje odpowiedz: Prosze wezwanie do sadu na rozprawe w sprawie zaklocania pozadku publicznego :blink: :blink: :blink: Dla zasady calej 15 przedstawiono zarzut zaklocania pozadku publicznego :mur: PS Niemiec jakbys mogl to pisz nazwe klubu Arka z duzej litery - Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 To co sie tam dzialo to jest chore.." PO 10 min. wpadła policja z krzykiem na podłoge zaczeli bić ludzi tomfami, kopać leżących , klękać im na plecach, kopac w genitalia,bić tomfa w nerki, ciągnać za włosy, ubliżać i grozić.Zakutych w kajdanki ŚCIĄGALI po schodach.Przed budynkiem otoczyli nas w kordon nie pozwalali się między sobą porozumiewać.Zamkneli częsc w sukach ( także postronne osoby które przybyły na szsza prośbe ).Dokonali rewizji i nie umożliwili kontaktu z lekarzem na wyrażną prośbe niektórych.Koleżanke w 4 miesiacu ciąży ( nie była w budynku tylko przyjechała w trakcie akcji ) policjant po cywilu pobił rzucjąc na ziemię.WSZYSCY KRZYCZELI ZOSTAW JĄ ONA JEST W CIĄŻY!!!!!!!" Moi znajomi w sobote mieli miec tam koncert. Nie wiem czy będą grali w ogole. Po cholere oni w ogole sie tam wbijali? Policja ma niby chronic i pomagać? No to fajnie tej pannie pomogli, bo wylądowała w szpitalu. no comments Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cherry_Coke Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 (edytowane) hehe policja nie lubi brudasow to im rozwalila chatke/markot/burdel czy jak to sie tam zwie :mrgreen: to jest tez dobre -> http://poland.indymedia.org/pl/2005/02/11601.shtml a tlumaczenia policji BUHAHAHA Edytowane 3 Lutego 2005 przez Cherry_Coke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 hehe policja nie lubi brudasow to im rozwalila chatke/markot/burdel czy jak to sie tam zwie :mrgreen: to jest tez dobre -> 1254083[/snapback] co do tego to mam mieszane odczucia. z jednej strony to ze strzelali w miejscu publicznym do psa na smyczy ale z drugiej strony pijany koles z groznym psem? mozna gdybac do woli imo. a gdybys przechodzil kolo takiego kolesia z takim psem i ziomek nie bylby w stanie zapanowac nad zwierzeciem? albo jakies dziecko przechodzilo obok? gdybanie gdybanie gdybanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 POwiem szczerze, laska na to wszystko, prawda zawsze jest po dwóch stronach... policja nie wpadła do domu starców - tylko na sqat, i pewnie miala ku temu powody ...ale temu chu... manitarnemu inaczej - za pobicie tej kobiety w ciazy to bym łeb przetrącił... jakich d_e_b_i_l_i przyjmują w szeregi policji... Bruce ty sie zastanów, nawet jak teraz jestes ok, to nie wierze ze po x latach pracy z tymi zakapiorami nie bedziesz taki sam, nie sprzedawaj swojej duszy ... zostan batmanem, lub jakims tam innym praworządnym, ale nie do policji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2005 No tak. Groznie wygladajacy pies to od razu morderca ludzi :wall: Dzizas ludzie zastanowcie sie chwile. Paly maja gaz do takich akcji. Ale ostatnio dosyc czeste staje sie strzelanie przez policje do psow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...