Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ludziska ratunku! 1. Czy na 101% można bezpiecznie usunac wszystko z c:windowztemp? 2. Czy da sie zmienic rozmiar partycji kiedy jest ona zawalona i jest to dysk c:? I jak to zrobic? Bardzo prosze o szybka odpowiedz!! THX z gory!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ad 1. Tak, system sie napewno nie wylozy :) Ad 2. Tak, ale pod warunkiem ze chcesz ja zwiekszyc, uzyj Partition Magic lub cos podobnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ad.1 na 1000% mozesz wszystko wywalic ad.2 da sie zrobic (sam kiedys to zrobilem), trzeba miec tylko program np. Partition Magic 7 bez utraty zadbych danych, formatu, itp. tylko robis sie to starsznie dlugo jak chcesz to podaj mail'a to wrzuce ci ten program Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ups, minute sie spoznilem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 THX! w tempie rózne dziwne rzeczy sie skladuja, jak i takie ktore boje sie kasowac (wiadomo chyba dlaczego) a zostalo mi 180 mb wolnego na c a inne dyski mam po 2 gb wolnego na kazdym, razem mam ich 6 :) jeszcze raz THX! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Temp można, a w zasadzie trzeba kasować i to regularnie. Programy podczas instalacji rozpakowują tam swoje pliki i "czasami zapominają" je usunąć po instalacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...