luksi Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Witam! czesto korzystam z roznych sieci i roznych ustawien polaczenia sieciowego .... konfigurowanie na kazdym razem polaczenia jest dosc irytujace .... czy znacie moze jakies programy ktore umozliwią skonfigurowanie kilku polaczen i przełączanie sie pomiedzy nimi ? PS. do tej pory uzywalem IPswitchera w wersji basic ... lecz w mojej konfiguracji jest dosc zawodny. Z gory dzieki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) jakiego systemu uzywasz? jesli XP, to w właściowościach TCP/IP masz dodatkowo przycisk zaawansowane, tak mozesz dopisac liste Ip, maski, i Ip bram. Edytowane 1 Lutego 2005 przez salomon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksi Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ... hmm tak jest to wyjście z tym ze korzystam z połączen w ktorych dostep do netu jest mozliwy tylko z konkretnego IP czy w takim wypadku bedzie mi ustawialo odpowiednie IP? (wiem ze trywialnie napisane) Czesem rowniez korzystam z neostardy za pomocą innego komputera ustawiajac "uzyskaj adres IP automatycznie" w tym momencie jak tak zrobie cala konfiguracja TCP/IP idzie w pierduuuu i trzeba wklepywac wszystkie numery od początku. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...