Skocz do zawartości
pajacyk

Tylko dla użytkowniow SHUTTLE AK35GTR

Rekomendowane odpowiedzi

Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :(  Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :)

Z tego co wiem ktos pisał do shuttle i nic....

Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz że ma on ten dzielnik 5...

Jak się nie mylę to żadna z płyt na kt266a nie ma takowego dzielnika

A co do vcore 2,5 to już by byłą masakra dla procków te 2,3 co on ma jest i aż nadto wystarczające

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec tak...

mam tego shuttla (ak35gt2) i moj athlonxp1600 z serii agoia chodzi sobie na nim jako 10,5*166... + WC... i jest ql... dzialastabilnie, nie przegrzewa sie :) , a plytak kosztowala mnie tylko 360zl... i jeszcze ma dzwiek na cmi8738... zyc nie umierac... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :(  Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :)

A co do vcore 2,5 to już by byłą masakra dla procków te 2,3 co on ma jest i aż nadto wystarczające

Żadna? eee.. jestem prawie pewien, że np. Epox 8KHA+ posiadała dzielnik "5".

Odnośnie tego dzielnika na AK35 GTR... wyczytałem to w którymś z testów tejże płytki. Było tam troche o ukrytych funkcjach BIOSu. Adresu niestety nie pamiętam :( Ale jest to na 100% prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RIP ma taki sam procesor z tej samej serii więc napisz cos więcej. Obecnie mam Solteka DRV2 i dla przecietnego uzytkownika plyta jest zajebista ale ja nie chce byc przecietnym uzytkownikiem 8)

Jesli dobrze licze to zrobiles ze swojego XP1600 ->XP2100, a ile poszlo bez odblokowywania mnoznika?

Ja ta plyte moge miec za 300zł więc chyba sie skusze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żadna? eee.. jestem prawie pewien, że np. Epox 8KHA+ posiadała dzielnik "5".

Odnośnie tego dzielnika na AK35 GTR... wyczytałem to w którymś z testów tejże płytki. Było tam troche o ukrytych funkcjach BIOSu. Adresu niestety nie pamiętam :( Ale jest to na 100% prawda.

NIe będę tego powtarzał, ale była już cała dyskusja na ten temat. rzecz leży w ustawieniach pamięci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...