pajacyk Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Napiszcie coś o tej płycie. A szczególnie jak sie podkręca na niej procki. Wymyśliłem sobie że jak będę miał coś na KT333 i DDR2700 to jak przyjdą Bartony to bez problemu zamontuje sobie takiego Bartona na płycie z KT333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Tak dodam że chyba ci chodzi o ak35gt2®, bo ten ak35 gtr z tego co pamiętam jest na kt266a, nie ma dzielnika 5 i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :( Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Hmm - temat mnie roowniez zainteresowal wiec dolaczam sie do pytania: Jakie sa wasze doswiadczenia overclockerskie z wyzej wymieniona plyta ?? pozdro... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :( Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :)Z tego co wiem ktos pisał do shuttle i nic.... Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz że ma on ten dzielnik 5... Jak się nie mylę to żadna z płyt na kt266a nie ma takowego dzielnika A co do vcore 2,5 to już by byłą masakra dla procków te 2,3 co on ma jest i aż nadto wystarczające Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_I_P_ Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 wiec tak... mam tego shuttla (ak35gt2) i moj athlonxp1600 z serii agoia chodzi sobie na nim jako 10,5*166... + WC... i jest ql... dzialastabilnie, nie przegrzewa sie :) , a plytak kosztowala mnie tylko 360zl... i jeszcze ma dzwiek na cmi8738... zyc nie umierac... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :( Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :)Z tego co wiem ktos pisał do shuttle i nic.... Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz że ma on ten dzielnik 5... Jak się nie mylę to żadna z płyt na kt266a nie ma takowego dzielnika A co do vcore 2,5 to już by byłą masakra dla procków te 2,3 co on ma jest i aż nadto wystarczające Żadna? eee.. jestem prawie pewien, że np. Epox 8KHA+ posiadała dzielnik "5". Odnośnie tego dzielnika na AK35 GTR... wyczytałem to w którymś z testów tejże płytki. Było tam troche o ukrytych funkcjach BIOSu. Adresu niestety nie pamiętam :( Ale jest to na 100% prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 RIP ma taki sam procesor z tej samej serii więc napisz cos więcej. Obecnie mam Solteka DRV2 i dla przecietnego uzytkownika plyta jest zajebista ale ja nie chce byc przecietnym uzytkownikiem 8) Jesli dobrze licze to zrobiles ze swojego XP1600 ->XP2100, a ile poszlo bez odblokowywania mnoznika? Ja ta plyte moge miec za 300zł więc chyba sie skusze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ma :) Ale nie wiadomo dlaczego, jest on zablokowany w BIOSie ( tak jak i VCore 2,5 V) :( Może w przyszłych wersjach BIOSu zostanie to odblokowane :/ Trzeba czekać, albo napisać petycję do firmy Shuttle :)Z tego co wiem ktos pisał do shuttle i nic.... Nie wiem na jakiej podstawie sądzisz że ma on ten dzielnik 5... Jak się nie mylę to żadna z płyt na kt266a nie ma takowego dzielnika A co do vcore 2,5 to już by byłą masakra dla procków te 2,3 co on ma jest i aż nadto wystarczające Żadna? eee.. jestem prawie pewien, że np. Epox 8KHA+ posiadała dzielnik "5". Odnośnie tego dzielnika na AK35 GTR... wyczytałem to w którymś z testów tejże płytki. Było tam troche o ukrytych funkcjach BIOSu. Adresu niestety nie pamiętam :( Ale jest to na 100% prawda. NIe będę tego powtarzał, ale była już cała dyskusja na ten temat. rzecz leży w ustawieniach pamięci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 hej chłopaki o Epxach porozmawiajcie sobie w innym watku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 No a co powiecie na to? Moja płytka z najnowszym biosem wspiera A 2400 i A 2600 i nawet jakby po włożeniu A 2600 płyta zrobiła magistralę 133 to mnożnik ma max 15=2000. Już głupi jestem 8O . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Teraz się skapłem. Msi kt3 ultra2 i k7t266 Pro2-A mają te same biosy :mrgreen: . Fajnie by było gdybym miał 1/5 :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...