Greggp Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 1))Jak wyżej zainstalowałem system XP na SATA i 3 razy pojawiła mi się niebiestka plansza(coś tam pisało o zrzucaniu pamięci), a to dopiero 2 dzień co jest nie tak instalka przebiegła normalnie sterowniki zapodane --------????? 2)))Na SATA zrobiłem partycję na którą wrzucam gierki jednak po włączeniu gry po po ok 30s grania mam błędy w grafice (załamania, zniekształcenia lub wogule nic nie widać) karta Leadtec (winfastA360) 5700 256Mb 425/501 (ustawienia standardowe) Ps SATA jest wporządku żadnych błędów na zwykłym ATA nic takiego się nie dzieje 3)))Razem z sterownikiami do grafiki zainstalowałem progam WINFOX 2.0 (mozna nim monitorować działanie karty i podkręcać ), gdy chce podkęcić karte choćby o 10 MHz czy to pamięć czy proca gry chodzą z prędkością 10 klatek na sekunde (tak mniej więcej) - czy ten program jest do bani bo akurat innego nie testowałem - czy ta karta taka jest i koniec Moja konfiguracja AMD 2,6Bartoon fsb 175 MSI kt6Delta 512 DDR /400 CL3 (nie firmowe) SATA 120 WD 2XATA 80 WD Leadtec 5700 256Mb 128 bit PS --może to także wina zasilacza mam jakiś niefirmowy niby 300Wat ale działa w miare stabilnie --komp jest dobrze chlodzony średni temp ceu 51-55C System 36-40 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 stawiam na zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 1))Jak wyżej zainstalowałem system XP na SATA i 3 razy pojawiła mi się niebiestka plansza(coś tam pisało o zrzucaniu pamięci), a to dopiero 2 dzień co jest nie tak instalka przebiegła normalnie sterowniki zapodane --------????? 2)))Na SATA zrobiłem partycję na którą wrzucam gierki jednak po włączeniu gry po po ok 30s grania mam błędy w grafice (załamania, zniekształcenia lub wogule nic nie widać) karta Leadtec (winfastA360) 5700 256Mb 425/501 (ustawienia standardowe) Ps SATA jest wporządku żadnych błędów na zwykłym ATA nic takiego się nie dzieje 3)))Razem z sterownikiami do grafiki zainstalowałem progam WINFOX 2.0 (mozna nim monitorować działanie karty i podkręcać ), gdy chce podkęcić karte choćby o 10 MHz czy to pamięć czy proca gry chodzą z prędkością 10 klatek na sekunde (tak mniej więcej) - czy ten program jest do bani bo akurat innego nie testowałem - czy ta karta taka jest i koniec Moja konfiguracja AMD 2,6Bartoon fsb 175 MSI kt6Delta 512 DDR /400 CL3 (nie firmowe) SATA 120 WD 2XATA 80 WD Leadtec 5700 256Mb 128 bit PS --może to także wina zasilacza mam jakiś niefirmowy niby 300Wat ale działa w miare stabilnie --komp jest dobrze chlodzony średni temp ceu 51-55C System 36-40 1250648[/snapback] Wywal winfoxa i nagraj riva tunera < to raz dwa, nagraj stery 53.03 i nie masz auto brake (tego zwalniania) trzy, co to jest Leadtec ? Nie znam :lol: btw. zadilacz też zmień :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greggp Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nagraj stery 53.03 i nie masz auto brake (tego zwalniania) aktualnie mam 67 wieć wrócić do starych co to jest Leadtec ? Nie znam :lol: sorki zapomniałe jak sie pisze :oops: RIVA TUNER -- testowałem na GF440 dociągłem do 320/433 i jeszcze stabilnie było Co do zasilacza możesz mi polecić jakiś cena/jakośc --- do 100zł(choś z tego co czytałem to nie wiem czy kupie coś do tej ceny / może być głośny byle stabilny ps jaka ma być jego moc 1xSATA. 2xATA. 2xCDRW. parę wiatraczków, 2,6-stka, 5700 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...