Ashir Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Mam w azureusie same niebieskie mordki i status: (Błąd Invalid passkey ! re-download the .torrent from "....") i nie wiem jak sobie z tym poradzić... :( proszę o pomoc!! Czy to trzeba porty jakoś przekierować czy co zrobić?? Ps. Temat już był na forum podoby ale postanowiłem napisać jeszcze raz bo tam niestety się niczego ie dowiedziałem :( Edytowane 1 Lutego 2005 przez Ashir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam w azureusie same niebieskie mordki i status: (Błąd Invalid passkey ! re-download the .torrent from "....") i nie wiem jak sobie z tym poradzić... :( proszę o pomoc!! Czy to trzeba porty jakoś przekierować czy co zrobić?? Ps. Temat już był na forum podoby ale postanowiłem napisać jeszcze raz bo tam niestety się niczego ie dowiedziałem :( 1250689[/snapback] Nie wiem jak u Ciebie wygląda ta sprawa w routerze, ale u mnie jest taka zakładka Virtual Routing. Tam musisz przekierować te porty z których kozysta Azureus. ew. napisz na GG jakby cos było nie tak, może pomogę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...