varix Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nie wiem czemu ale na moim procku jest jakos dziwnie nie da sie zmianic mnoznika wiecej niz na 12,5 a podstawowo mam 11 .muj procek to amd 1700+ i plyta epox 8rda. Czy da sie jakos to odblokowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 .muj procek 1250713[/snapback] no ja nie moge jakie pytanie i co za błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezker Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 moze na twojej plycie nie mozna ustawic mnoznika.Niektore plyty tak maja-zobacz w instrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Cos wiecej ?? Hmmm co masz jeszcze poza ty epoxem ?? Pamiec jakas musisz miec nie :D ? I zasilacz ? Prawda?? Podaj caly config kompa to pomyslimy co dalej z twoim problemem :D . Co do odblokowywania mnoznika. Przeczytaj FAQ tam sporo sie dowiesz jesli czegos jeszcze nie wiesz. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qipcio Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No ja też nie mogę a mam Bartona 2500 z odblokowanym mnoznikiem.i Epoxa 8RDA3I mimo ze w biosie mam wyższe ale nie wstaje . Jak zajrze do gwarancji to podam jakies blizsze dane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...