Saabotaz Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam kompa Celeron 333, 32MB RAM z Win98 SE z zainstalowanymi wszystkimi poprawkami. Na kompie chodzi WinRoute i eMule. Komp służy do zasysania filmów i rozdzielania netu. Ale jest problem. Przynajmniej raz dziennie musi się spie*****ć. Wyskakuje bluescreen że wystąpił jakiś bład VXD w WSOCK2 czy coś takiego. Błąd powoduje eMule (wersja 0.44), ale nie wiem dlaczego. Chodzi sobie, zasysa, net rozdziela się dobrze i bluescreen, czasem z rana, czasem z wieczora, różnie mu to. Jak to naprawić? Reinstalacja nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Spróbuj 0.44d z zipa, nie instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nie zdziwilbym sie jakby to bylo zwiazane z tą gigantyczną pamiecia ram, toz to czysty masochizm mie na takim czym win98 +jakis soft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saabotaz Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 nie zdziwilbym sie jakby to bylo zwiazane z tą gigantyczną pamiecia ram, toz to czysty masochizm mie na takim czym win98 +jakis soft 1251563[/snapback] No niestety, to jest wrak tylko do tego i nic więcej tam nie włączam. Ważne żeby mało prądu żarło, ale przedtem był P166 i tez jakoś chodziło :) Dziś rano se wstałem i też bluescreen, eMule jest 0.44b spróbuję wgrać to najnowsze z zipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...