PelzaK Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 niestety muszę się chyba dołaczyc do kolegów... fajnie ze Twój komputer swieci i ma pokrętła.. czego nie mają zwykłe (i to nie zawsze) komputery... ale patrząc na tą bude naprawde widać tylko zabawki kupione w sklepie... 0 pracy z dremlem wiertarką i innym ciężkim sprzętem, więc nie dziw się ze wspólnota tłikersów domagająca się czegoś bardziej 'zaawansowanego' oznajmia że nie widzi tutaj moda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ja się pytam co proponujecie zmodowaćMożesz: 1) Wstawic okno 2) Pomalowac 3) Wymienic diody sygnalizujace od HDD, FDD i Zasialnia 4) Wymienic wentyl w zasilce 5) Zrobic pozadek w kablach 6) Włożyć "troche" swojej inwencji tworczej 7) :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Żadnej modyfikacji tutaj nie zauważyłem :) po prostu jej nie ma. Świecidełka byle dzieciak sobie zamontuje. A Pan, który pracuje w sklepie komputerowym pyta się o jakąś cichą, 120 co to ma być przedszkole :lol: Ty się zabawiasz w naklejki A64. I to już jest twój drugi MOD :lol: a w pierwszym, co robiłeś świeciłeś latarką na obudowę. Wiesz, co to jest MOD. To 90% własne pomysły i konstrukcję a w 10% kupiony sprzęt. I w dodatku kupisz sobie jeszcze boczny panel z Komputronika. A nie łaska kupić PLEXE za 20zł wyciąć fajny kształt i cieszyć się, że coś samemu budujesz. Dla mnie temat do zamknięcia po co słuchać co Pan sobie jeszcze kupi przecież to nikogo nie interesuje. Bez urazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Żadnej modyfikacji tutaj nie zauważyłem :) po prostu jej nie ma. Świecidełka byle dzieciak sobie zamontuje. A Pan, który pracuje w sklepie komputerowym pyta się o jakąś cichą, 120 co to ma być przedszkole :lol: Ty się zabawiasz w naklejki A64. I to już jest twój drugi MOD :lol: a w pierwszym, co robiłeś świeciłeś latarką na obudowę. Wiesz, co to jest MOD. To 90% własne pomysły i konstrukcję a w 10% kupiony sprzęt. I w dodatku kupisz sobie jeszcze boczny panel z Komputronika. A nie łaska kupić PLEXE za 20zł wyciąć fajny kształt i cieszyć się, że coś samemu budujesz. Dla mnie temat do zamknięcia po co słuchać co Pan sobie jeszcze kupi przecież to nikogo nie interesuje. Bez urazy. 1278131[/snapback] W 100% się zgadzam z tą wypowiedzią. Autor topica chyba działy pomylił :lol: Bo co niby ma to nam obrazować - 0 estetyki (burdel w kablach), pare świecidełek i zbliżenia na pamięci "pracujące w Dualu" :lol: Żenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek-cos Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 To i ja cos powiem ... buda fajna tylko za bardzo sie swieci (pzynajmniej tak na fotkach wyglada) a co o modyfikacji wlasnych (znaczy sie prac reczych w stylu wycinanie): Kilka minut temu czytalem temat na temat modyfikacji calego biurka, i tam dla odmiany goscia ludzie z forum zjechali za to ze cos grzebal ... pomyslcie troche, bo niedlugo to malo osob bedzie sie chcialo pochwalic czymkolwiek (ja chyba nawet nie bede probowal pokazywac drewnianej budy calej zrobionej od podstaw bo stwierdzicie ze krzywa ...) ehh rozpisalem sie, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ja dodam od siebie to jest normalny komputer nic tu zmodowanego nie ma a w dodatku bałagan w kablach :/ dla mnie porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) ja dodam od siebie to jest normalny komputer nic tu zmodowanego nie ma a w dodatku bałagan w kablach :/ dla mnie porażka 16 lut 2005, 22:04Fascynujesz się archeologią??? Edytowane 6 Maja 2006 przez J.O.H.N. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 hehe w sumie..... patrzyłem na galerie użytkowników gdzie był spis i tak sobie wszedłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 No niby tak, modyfikacji prawie żadnej, ale szczerze powiedziawszy to efekt mi się i tak podoba :rolleyes: Co ja będe krzyczeć na Ciebie, rozumiem że dumny jesteś ze swojego kompa poprostu, ale jak już to moze do dziąłu prezentacje, bo tutaj więksozść spodziewała się dotkliwej fizycznie modyfikacji gotowych elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Wazne ze b.ladnie to wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Ja jeszcze dodam ze mam sentyment do obudów chiefteca :) sam mam jedną :P i ona sama w sobie jest genialna :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Ja jeszcze dodam ze mam sentyment do obudów chiefteca :) sam mam jedną :P i ona sama w sobie jest genialna :]Ale pokazywanie obudowy w taki stanie jaką sie kupiło, to juz przesada. Tym bardziej w dziale "modyfikacje" :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Prawisz prawde, ale przez moj sentyment niekrzycze na autora :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...