kalin.bossu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Już raz kiedyś zakładałem ten temat no ale cóż - nadal mam ten sam problem. Uruchamiam DXDIAG i widzę że przyspieszenie teksturowania AGP jest wyłączone... Jak to włączyc??? Może trzeba coś w biosie zmienic? Aha, stery odinstalowywałem już chyba z 10 razy... A moja grafa to GeCube 9550XT rev. 2.1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 FastWrites? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Już raz kiedyś zakładałem ten temat no ale cóż - nadal mam ten sam problem. Uruchamiam DXDIAG i widzę że przyspieszenie teksturowania AGP jest wyłączone... Jak to włączyc??? Może trzeba coś w biosie zmienic? Aha, stery odinstalowywałem już chyba z 10 razy... A moja grafa to GeCube 9550XT rev. 2.1. 1250956[/snapback] stery do płyty głównej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Stery do płyty głównej to mam najnowsze... Wszedłem do Catalyst Control Center i w zakładce Smartgart włączyłem Fast Writes, po czym zrestartowałem kompa. Problem w tym, że Windows mi się załadował, ale już nie zobaczyłem pulpitu... Monitor po prostu zgasł i zrobił się czarny... Macie jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 FastWrites masz wyłączyć :mur: najlepiej w biosie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No właśnie wcześniej miałem to wyłączone i było tak samo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) hm to może sprawdź.. właściwości ekranu >> ustawienia >> zaawansowane >> rozwiązywanie problemów >> i tam ustaw przyspieszanie sprzętowe na max. pamiętam że na win2003 przyspieszanie było domyślnie wyłączone. Edytowane 1 Lutego 2005 przez aRczii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 To zrobiłem od razu... Włącza mi się wszystko prócz właśnie tego cholernego przyspieszenia teksturowania AGP... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No ludzie! Dajcie jakieś pomysły... Może ktoś miał już taki problem i mógłby podzielic się tym ze mną? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...