Mark Nazzal Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Czy istnieją takie rozdzielacze ? Tzn. chodzi dokladnie o te wtyczki ktore łącza CD-ROM, HDD z zasilaczem. Mam tylko 3 takie, a niedlugo bede mial 2x CDRom i 2xHDD. I czy wogole zasilacz Noname 230W wytrzyma tyle urzadzen ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Czy istnieją takie rozdzielacze ? Tzn. chodzi dokladnie o te wtyczki ktore łącza CD-ROM, HDD z zasilaczem. Mam tylko 3 takie, a niedlugo bede mial 2x CDRom i 2xHDD. I czy wogole zasilacz Noname 230W wytrzyma tyle urzadzen ? Pozdrawiam. Powinien wytrzymać, a takie rozdzielki dostaniesz w większości sklepów komputerowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 na wgk maja tego od cholery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Dzięki A cene mniej wiecej znasz ? I o co mam pytac dokladnie, tzn. czy ten rozdzielacz ma jakas okreslona nazwe ? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 znajdz jakiekolwiek stojisko z wiszacymi kablami te rozdielacze leza na wiszchu a ecna to dokladnie niewiem ale napewno nie wiecej jak 5zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Dzięki, już kupiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...