jazdajj Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 WITAM, MAM PROBLEM. POSIADAM KOMPUTER TAKI JAK W OPISIE I NIE WIEM CZY MOJA PAMIEC DZIALA W TRYBIE DUAL DDR. JAK TO SPRAWDZIC? KOSCI PAMIECI SA IDENTYCZNE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 1. Wyłąćz CAPSA ! 2. Podczasz startu kompa szukaj tekstu dual chanel enable/disable Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdajj Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 1. Wyłąćz CAPSA ! 2. Podczasz startu kompa szukaj tekstu dual chanel enable/disable 1251001[/snapback] No ale podczas startu kompa nie ma zadnego tekstu,nic!!! jedyny ekran to plansza z karty graficznej, pozniej tylko czarny ekran i ladowanie windowsa! jest jakis program ktory to sprawdzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Cpu-z ci "powie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No ale podczas startu kompa nie ma zadnego tekstu,nic!!! jedyny ekran to plansza z karty graficznej, pozniej tylko czarny ekran i ladowanie windowsa! jest jakis program ktory to sprawdzi? 1251021[/snapback] Everest, powie Ci także wszystko o reszcie twego sprzętu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdajj Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Cholera..... cpu-z pokazuje one channel...... sprawdze jeszcze czyms innym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 nie no, za takie cos to juz pkt. powinny byc. wogole na forum "RAM" co drogi temat to "Jakie wybrac ramy" a pozostale to wlasnie pytania o duala. Wystarczy, ze otworzysz ktorykolwiek temat i masz prawdopodobienstwo 50%, ze uzyskasz odpowiedz na swoje pytanie :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 cpu-z i nie masz co kombinować jak twierdzi że single to zmień układ ramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdajj Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Mam!!!!!!!!!!!!!!!! Zamienilem uklad ramow z slotu 1 i 2 na 1 i 3 i jest dual ddr!!!! Wieklkie dzieki za pomoc!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a nie mowilem? ;-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...