mikaelus Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Mam pytanko czy dobrze wybrałem to co wyżej? Koszt to wyjdzie koło 300-330z, więc nie majątek. Czy ktoś z Was miał coś podobnego?! Dajcie znać jak toto się sprawuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 wez lepiej kt7a, fsb 133+ :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Niestety, kupuję na Allegro i raczej mi się spieszy to raz, a dwa, że mam bardzo napięty budżet, więc chyba raczej zostanę przy tej płytce. Poza tym chyba, niestandardowo, obsługuje ona 133 i wyżej?!?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Niestety, kupuję na Allegro i raczej mi się spieszy to raz, a dwa, że mam bardzo napięty budżet, więc chyba raczej zostanę przy tej płytce. Poza tym chyba, niestandardowo, obsługuje ona 133 i wyżej?!?! niby fsb 133, ale mozna kreic :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...