KNOW_HOW Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Know-how? Od pierwszych wyrazow pracy ktora kiedys pisalem - nudnawa byla to wam oszczedze calego tytulu. A ze ta " chale "czytac musialo duzo osob to sie zemscili przemianowujac mnie na Know-how vel Know-how'ek. Na necie nie mam stalego nicka wybieram zawsze jakies absurdalne, zwlaszcza gdy widze twarde nicki w stylu "Stalowa pochwa" albo "Woda plodowa". Na tweaka trafilem szukajac informacji ,nad nickiem nie zastanawialem sie tylko wpisalem jak leci z pustej lepetyny. Czesc z was mnie zna jako Elemelka - od wrobelka elemelka - chociaz ostatnio ktos sie mnie pytal dlaczego Elemek a nie na przyklad Marlborek. heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 od zadnego imienia, od zadnego nazwiska... tak po prostu kiedys ktos na jakiejs imprezie rzucil "Ty jestes taki klekot" 1263549[/snapback] To podobnie jak u mnie. :) Też ktoś kiedyś wymyślił, że "Dziobak" jestem i się przyjęło..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a ja odziedziczyłem nick po kocie -> kukifas syn bazukina, w skrócie kfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wisnia -od nazwiska (nie pytajcie, bradzo znane :lol:) 666 - the number of the beast :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) JEDI to chyba wiadomo.... Sir z diabla....<jak sie przejdzie 1. całego :P> A że na tweaku JEDI zajęty no to Sir Jedi :D Edytowane 9 Lutego 2005 przez Sir Jedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Nie zauwazyłem nigdzie takiego tematu, więc postanowiłem go załozyć ;) chodzi mi oto aby kazdy z was wpisał krótka historyjke pochodzenia swojego nicka, więc zaczne od siebie. MeGaMuCieK... chm nie przepadam za tym przedrostkiem mega, wziął sie on stąd, ze jednocześnie rejestrowałem sie tu i na forum heyaha, ze tu i tam była zajeta ksywka muciek, a tu musiałem coś napisać, więc za forum heji dałem losowo, to szybko przekopiowałem tu i sie zarejestrowałem , czego ciągle żałuje (nie, nie... nie ze sie zarejetrowałem, tylko z taką ksywką) a muciek wzieło sie od iminia (maciek ;) ) i szkolnego pacana, który nazwał mnie muciek, potym jak usłyszał jakki fajny wydaje dzwiek muuucząc... tak się przyjeło i zostało do dziś. A więc cczekam na was :) ps. mam nadzieje że nie było takiego tematu, a jak był to nie bić mnie za mocno ;) 1251046[/snapback] Historii brak, kiedys dawno temu za czasow swietnosci modemu 56k wchodząc na IRC'a wpisalem dla picu Nicka best-boy jak widac zostalo do tej pory :) Nazwa nicka nie ma zadnego zwiazku z moją osobą :) (to jest moje zdanie... ;p) Edytowane 9 Lutego 2005 przez best-boy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doodek66 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 mój od nazwiska...Dudziński. Pierwotnie było dudek, ale z kumplami zangielszczaliśmy nasze ksywy i wyszedł doodek, a 66 to od nazwy radia, które kiedyś działało w Koninie a ja w nim pracowałem... łza się w oku kręci. Ale mam jeszcze inną ksywę...jeśli kogoś interesuje to opowiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 mixtol- tak jakos przyszlo mi do glowy i napisalem :blink: eheh Moze nie najpiekniejszy i ciekawy ale JEST :D 1258902[/snapback] Jakbyś usunoł "t" to by wyszła nazwa oleju którego do niedawna używałem w samochodzie :lol: A mój nick pamięta jeszcze wczesne czasy liceum czyli ma już jakieś lat ;) Kumplowi w internacie skojarzyłem się z koszykarzem (ze względu na wzrost) no i stałem się "Mutombem". Niestety było to za długie i skróciło się do Muto, a to "s" na końcu samo się jakoś przyplątało. Nie jest to nick wirtualny - normalnie znajomi tak do mnie mówią ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daldron Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Mój nick powstał w czasie logowania się na Tibię-poskładałem jakieś imiona z Silmarillion Tolkiena władca pierścieni był wtedy na topie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 od kiedy tylko siegam pamiecia interesowałem sie sportem, a w szczegolnosci pilka nozna. Moim ulubionym teamem jest jak sie nie trudno domyslic Real Madryt, a ze gram na tej samej pozycji co Raul, a jego styl gry mi sie bardzo podoba to sie jakos tak przyjelo. A bylo to jeszcze dafno w podstawowce ;) Teraz prawde mowiac wsrod moich znajomych Raul kojarzy im sie bardziej, ze mna niz z pilkazem, w koncu to zrozumiale :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CemetaryGates Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No wiecie, słucha się Pantery -> a nick przypadkowo od piosenki, bo nie miałem żadnego pomysłu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ja szukałem czegoś oryginalnego... i dobrze trafilem:D teraz moge sie prawie wszedzie rejestrowac z tym nickiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Michał_misiek. No co tutaj pisać... poprostu Michał imie, misiek przezwisko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A moja ksywka wzieła się od mojego nazwiska :) Nie chciało mi sie za bardzo wymyślać no to wymyśliłem Kwiecień ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...