Skocz do zawartości
Bull_Byk

Kto Ma Nagrywarke Toshiba Sd-r5372 Dvd R/rw +/-

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Pytanie do tych co maja nagrywarke Toshiba SD-R5372 DVD R/RW +/- Zastanawiam sie jak dobra jest ta nagrywarka, czy dobrze nagrywa i czyta czy po updacie biosu potrafi nagrywac DVD-R x16?? jak zapowiada to producent?? No i przede wszystkim czy nie zepsula sie wam?? i prosze o opinie uzytkownikow a nie wypowiedzi ze lite-on jest lepszy albo cos innego. Z gory dzieki

P.S.

Czy to prawda ze jak podaje www.cdrinfo.pl nie moze ona nagrywac z przepalaniem??

Edytowane przez Bull_Byk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, czy nagrywa 16x, bo takich płyt nie posiadam, ale nagrywa szybki i dobrze. Co do overburningu, to są z nim problemy i czesto przy próbie wywala bład.

Ogólnie spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, a jest mocno przeciętna. B)

Nie psuje się jednak i nie mozna zarzucić jej nic konkretnego - jest jałowa. Nie polecam, choć i nie odradzam. :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:lol:

Nie wiem, czy nagrywa 16x, bo takich płyt nie posiadam, ale nagrywa szybki i dobrze. Co do overburningu, to są z nim problemy i czesto przy próbie wywala bład.

Ogólnie spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, a jest mocno przeciętna. B)

Nie psuje się jednak i nie mozna zarzucić jej nic konkretnego - jest jałowa. Nie polecam, choć i nie odradzam. :unsure:

1251126[/snapback]

To co przy overburningu raz nagrywa a raz nie?? Czyli czysta loteria?? :lol: A robiles update Biosu?? moze to pomoze??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Update biosu robiłem, ale overburning wyszedł mi tylko na zwykłm CD - na DVD nie.

1251889[/snapback]

No dobrze chodzilo mi o zwykle cd a nie DVD hehehe przy ponad 4 gb to mi raczej overburning niepotrzebny a przy plytkach cd czasem zdarzaja sie filmy co maja 715 mb i szkoda plyte dvd marnowac a cd-r tylko z overburningiem, dlatego pytam?? Czyli na zwylkych plytkach CD-R sie da??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi