Bull_Byk Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) Mam Pytanie do tych co maja nagrywarke Toshiba SD-R5372 DVD R/RW +/- Zastanawiam sie jak dobra jest ta nagrywarka, czy dobrze nagrywa i czyta czy po updacie biosu potrafi nagrywac DVD-R x16?? jak zapowiada to producent?? No i przede wszystkim czy nie zepsula sie wam?? i prosze o opinie uzytkownikow a nie wypowiedzi ze lite-on jest lepszy albo cos innego. Z gory dzieki P.S. Czy to prawda ze jak podaje www.cdrinfo.pl nie moze ona nagrywac z przepalaniem?? Edytowane 1 Lutego 2005 przez Bull_Byk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Nie wiem, czy nagrywa 16x, bo takich płyt nie posiadam, ale nagrywa szybki i dobrze. Co do overburningu, to są z nim problemy i czesto przy próbie wywala bład. Ogólnie spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, a jest mocno przeciętna. B) Nie psuje się jednak i nie mozna zarzucić jej nic konkretnego - jest jałowa. Nie polecam, choć i nie odradzam. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 :lol: Nie wiem, czy nagrywa 16x, bo takich płyt nie posiadam, ale nagrywa szybki i dobrze. Co do overburningu, to są z nim problemy i czesto przy próbie wywala bład. Ogólnie spodziewałem się czegoś naprawdę dobrego, a jest mocno przeciętna. B) Nie psuje się jednak i nie mozna zarzucić jej nic konkretnego - jest jałowa. Nie polecam, choć i nie odradzam. :unsure: 1251126[/snapback] To co przy overburningu raz nagrywa a raz nie?? Czyli czysta loteria?? :lol: A robiles update Biosu?? moze to pomoze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Update biosu robiłem, ale overburning wyszedł mi tylko na zwykłm CD - na DVD nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Update biosu robiłem, ale overburning wyszedł mi tylko na zwykłm CD - na DVD nie. 1251889[/snapback] No dobrze chodzilo mi o zwykle cd a nie DVD hehehe przy ponad 4 gb to mi raczej overburning niepotrzebny a przy plytkach cd czasem zdarzaja sie filmy co maja 715 mb i szkoda plyte dvd marnowac a cd-r tylko z overburningiem, dlatego pytam?? Czyli na zwylkych plytkach CD-R sie da?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Nie zawsze - raz mi się udało, a raz się skichało :mur: . Trochę loteria B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...