qba89 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a wiec chcialem sobie zmodowac mysze i zachcialo mi sie malowania kupilem szprej przetarlem myszke papierem sciernym aż zeszla orginalna farba czy co to tam bylo i pomalowalem calos oczywiscie przyciski i obudowe osobno po ok. 13-14 h drugą warstwe i potem po ok. 11 h 3 warstwe, potem po okolo 18h wziolem to do domu bylo wyschniete i z początku dalo sie uzywac bylo fajnie ale teraz zaczelo mi sie to kleić do ręki :( co mi radzicie ? bo nie wiem sam co robic.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 chyba powinienes zastosowac podklad do plastiku przed malowaniem, poszukaj na forum bylo cos o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 bo na farbe sie kladzie jeszcze bezbarwny w "szpreju" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycho Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No tez mi sie wydaje ze wystarczy jescze pomalowac jakimś lakierem bezbarwnym całą myszke :) właśnie tez bede w weekend malował myszke i klawiature. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...