jacek-xxl Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 ...wiem, szukałem i nie znalazłem, dlatego pytam. Jakiś free programik (oprócz NERO) do skopiowania płyty dvd? Może jest coś takiego jak CloneCD? Dziękuję za wyrozumiałość i pomoc. Jacek z Gdańska. jacek.gdansk@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Może jest coś takiego jak CloneCD? 1251668[/snapback] Tak jest.... ...CloneCD... Obsługa DVD od wersji 5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-xxl Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Tak jest.... ...CloneCD... Obsługa DVD od wersji 5. 1251680[/snapback] Serdeczne dzięki, a może coś free? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 DVDdecrypter DVDshrink... ten nie nagrywa, ale potrafi zgrac film z kompresja np. do pliku ISO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Setki programow... http://www.google.pl/search?hl=pl&q=COPY+DVD&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 ...wiem, szukałem i nie znalazłem, dlatego pytam. Jakiś free programik (oprócz NERO) do skopiowania płyty dvd? Może jest coś takiego jak CloneCD? Dziękuję za wyrozumiałość i pomoc. Jacek z Gdańska. jacek.gdansk@op.pl 1251668[/snapback] bardzo fajny i za darmo http://www.burn4free.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-xxl Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Bardzo dziękuję za wszystkie porady. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...