Skocz do zawartości
Lisek

Saleta vs... ten drugi :)

Rekomendowane odpowiedzi

No to nieźle dzisiaj dostał po tyłku... Ale IMHO należało mu się. W sumie nic do niego nie mam, ale ostatni wywiad jak widziałem, ehh. Że przeprowadził ostatni lekki trening, że jest pewny wygranej itd... troche mnie to zraziło do kolesia... A tutaj zonk :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko mówiąc 12 października 2002 zapisał się chlubnie w kartach histori polskiego sportu :P

Jak zawsze!!! .

Nie moge sie powstrzymac i powiem pare slow o zaje.... reprezentacji pilki noznej prowadzonej przez najwiekszego buraka , ktorym to jest znana parowa zwana Boniek . Ten mecz to jakas porazka tylko caly wieczor sobie popsulem . O grze nie bede pisal bo to byla jakas profanacja futbolu :( .Pewnie powiedza ze im zimno bylo i dlatego tak zajebiscie grali .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krótko mówiąc 12 października 2002 zapisał się chlubnie w kartach histori polskiego sportu :P

Jak zawsze!!! .

Nie moge sie powstrzymac i powiem pare slow o zaje.... reprezentacji pilki noznej prowadzonej przez najwiekszego buraka , ktorym to jest znana parowa zwana Boniek . Ten mecz to jakas porazka tylko caly wieczor sobie popsulem . O grze nie bede pisal bo to byla jakas profanacja futbolu :( .Pewnie powiedza ze im zimno bylo i dlatego tak zajebiscie grali .

Ostatnio w radiu słyszałem jak mówili o tym, że w grecji zawodnicy jak przegrają mecz to muszą swojemu klubowi płacić kary pieniężne i to całkiem spore :D jak by unas zrobić takie coś to by chyba nike w piłkę niegrał :lol: hehehe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak ,po oglądnięciu meczu byłem tak wqrwiony i poziomem i wynikiem że najchętniej skatowałbym losowo wybranego piłkarza z rep Polski

naprawdę było mi wstyd że kibicuję Polsce i jestem Polakiem

a co do Salety to nie uważam Go za boksera

był świetnym Kickbokserem ale boks nie dla niego

Tchórz gOŁOTA wygrałby z Nim bez problemu

ale,ale Saleta przynajmniej nie ucieka i nie poddaje walk :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12.X.02 nie był zbyt szczęśliwym dniem dla polskiego sportu ale (może) będzie lepiej :) Polska reprezenacje przegrała ponieważ była zbyt pewna siebie podobnie zresztą jak Saleta...teraz powinien zadzwonić do mamy ze swojego nowego srebrnego mitschubischi... :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda ,ze nie widziałem walki :?

Dlaczego saleta jest tak popularny ?? To proste ,jest on typowym produktem medialnym. Nadaje się do telewizji bo jest inteligentny ,umie się wysłowić i nie dał sobie obić mordy i jakoś jeszcze wygląda :) (to wynika z jego inteligencji).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Hm... Yoshi - dla mnie jest bardziej pajacem a nie typem inteligenta. Ludzie lubią oglądać cyrk nie? :P

Nie wiem co się działo na ringu ,więc w tej kwestii sie nie wypowiem (moze sie i zbłaźnił). Ale jak dla mnie Saleta jest inteligentny (jak na boksera) bo sztuką jest w tym sporcie dojść dosyć wysoko ,nie dać sie obić i wycofać sie w odpowiednim momencie. Może takie zachowanie nie budzi podziwu w entuzjastach tego sportu ale trzeba pamiętać ,że po paru celnych łatwo jest zostać kaleką na całe życie a to jest gorsze niż poddanie walki.

Co ja bede gadał wystarczy spojżeć na Mohameda Ali i wszystko staje sie jasne.

Zresztą w niedawnym wywiadzie (jak można to tak nazwać) u Jagielskiego ,Saleta powiedzieał ,że nie traktuje boksu teraz poważnie. Boksuje bo lubi :wink: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Saleto to pajac i tylko do reklam sie nadaje. Nie wiem czemu zdobył taka popularnosc. :?

"gwiazda medialna" dla mnie to pajac zawsze nim byl, nawet jako kickboxer był cieniutki. A zdobył taka popularnośc hmm .. można by na ten temat dyskutować.. BArdziej mnie zastanowiłe swego czasu fakt (przeżyłem szok że ten łoś jest misztrzem europy w swojej wadze) ale jak sie okazało to zdobył tego mistrza i nie dostał wczesniej w gębę ponieważ :

- świetnie potrafi dobierac sobie przeciwników

Pozatym:

- sam wykreował się na ineligencika heh ale mi inteligencik , rozwalające było jak sobie ksiązke czytał przed walką :lol: zamiast pocwiczyć, sprawdzic jeszcz raz taktuykje walki przeciwnkia a nie [gluteus maximus] zamiast trzymac turka na odległośc (miał w końcu dłuższe ręcę) to się kurna "tulił do niego "

Co do postawy jego :

- "zajebista bokserska postawa" heh "SKULONEGO PSA"

- ten gośc nie potrafi się osłaniać, może wygrywal wczesniejsze walki bo byl wyższy od przeciwnika i przeciwnik nie dosięgał za jego bark :D

- nie wiem czy zauważyliście sam dzwięk uderzeń jak walczyli , jak saleta uderzył to ja nic w głosnikach nie słyszałem a jak turek mu przecedził to efekt był taki jak u kolesia w aucie gdy tuba się załacza :)

- Saleta miał szczęscie że ciosy Turka trafiały go w ucho, czoło itd, bo jakby oberwał w szczenę to miałby ja na zawiasach i keliki pił

Zabawne były sądarze na stronach Bokserskich nie wiem czy wecei alle za Saletą ze wygra głosowało tam 80% !!!!

Jesli chodzi o Gołotę to szkoda słów, choć cieszyłbym się jakby wyszli obaj na ring choc Saleta nie ma najmniejszych sans . Jeden cios i leży (hmm obojętnie w które miejsce :D )..

On powinien brać lekcje boksowania i postawy bokserskiej u Tigera albo u tego młodego Polaka ....(zapomniałem teraz jego naziska ) To są bokserzy ..

Pajac to on jest a moim zdaniem to on nawet do reklamy się nie nadaje, Po prostu od razu nie mam zamiaru kupować towaru który on reklamuje tak samo jak mnie odrzucają plakaty i reklamy tego frajera co brał udział w dwóch światach (na polsacie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi