Lisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 No to nieźle dzisiaj dostał po tyłku... Ale IMHO należało mu się. W sumie nic do niego nie mam, ale ostatni wywiad jak widziałem, ehh. Że przeprowadził ostatni lekki trening, że jest pewny wygranej itd... troche mnie to zraziło do kolesia... A tutaj zonk :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 salata to cienki bolek.z Golota dostanie baty.chwalil sie ze na 100% wygra i dostal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 salata to cienki bolek.z Golota dostanie baty.chwalil sie ze na 100% wygra i dostal.Golota juz stary jest jak na boksera - ale znajac zycie i tak pewnie ucieklby z ringu, bo przeciez kraj trzeba godnie reprezentowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Saleto to pajac i tylko do reklam sie nadaje. Nie wiem czemu zdobył taka popularnosc. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 E tam, najlepszy to był Rocky Balboa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 przeciez on nie umie ani ciosu nokautujacego zadac, ani uniku poprostu do reklamy zyletek polsilver sie nadaje bo taki cienki jak te zyletki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Saleta w epud <--- Kadra w epud <--- wszystko dzis APUD <---- popsuli mi dzien ci panowie mam ich w eipud <------ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 najpierw 1:0 z łotwa pozniej saleta dostaje po mordzie :D a tera jeszcze snieg pada :/ zonk przytoczyl bym tu cytat z e=mc2 wypowiedziany przez Stefka ale nie bede uzywal wulgaryzmów.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Krótko mówiąc 12 października 2002 zapisał się chlubnie w kartach histori polskiego sportu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Krótko mówiąc 12 października 2002 zapisał się chlubnie w kartach histori polskiego sportu :PJak zawsze!!! . Nie moge sie powstrzymac i powiem pare slow o zaje.... reprezentacji pilki noznej prowadzonej przez najwiekszego buraka , ktorym to jest znana parowa zwana Boniek . Ten mecz to jakas porazka tylko caly wieczor sobie popsulem . O grze nie bede pisal bo to byla jakas profanacja futbolu :( .Pewnie powiedza ze im zimno bylo i dlatego tak zajebiscie grali . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Krótko mówiąc 12 października 2002 zapisał się chlubnie w kartach histori polskiego sportu :PJak zawsze!!! . Nie moge sie powstrzymac i powiem pare slow o zaje.... reprezentacji pilki noznej prowadzonej przez najwiekszego buraka , ktorym to jest znana parowa zwana Boniek . Ten mecz to jakas porazka tylko caly wieczor sobie popsulem . O grze nie bede pisal bo to byla jakas profanacja futbolu :( .Pewnie powiedza ze im zimno bylo i dlatego tak zajebiscie grali . Ostatnio w radiu słyszałem jak mówili o tym, że w grecji zawodnicy jak przegrają mecz to muszą swojemu klubowi płacić kary pieniężne i to całkiem spore :D jak by unas zrobić takie coś to by chyba nike w piłkę niegrał :lol: hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 No tak ,po oglądnięciu meczu byłem tak wqrwiony i poziomem i wynikiem że najchętniej skatowałbym losowo wybranego piłkarza z rep Polski naprawdę było mi wstyd że kibicuję Polsce i jestem Polakiem a co do Salety to nie uważam Go za boksera był świetnym Kickbokserem ale boks nie dla niego Tchórz gOŁOTA wygrałby z Nim bez problemu ale,ale Saleta przynajmniej nie ucieka i nie poddaje walk :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 dobrze mu tak nawet w Dragon Ball'u mowia zeby nie lekcewzyc przeciwnika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 12.X.02 nie był zbyt szczęśliwym dniem dla polskiego sportu ale (może) będzie lepiej :) Polska reprezenacje przegrała ponieważ była zbyt pewna siebie podobnie zresztą jak Saleta...teraz powinien zadzwonić do mamy ze swojego nowego srebrnego mitschubischi... :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Odniosłem wrażenie, że Saleta walczył tak jakby mu zapłacili za to żeby przegrał. Przecież on wcale nie umie blokować !! Ręce gdzieś na dole .... Brak słów :evil: :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 załamałem sie po tej walce A był taki pewny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Szkoda ,ze nie widziałem walki :? Dlaczego saleta jest tak popularny ?? To proste ,jest on typowym produktem medialnym. Nadaje się do telewizji bo jest inteligentny ,umie się wysłowić i nie dał sobie obić mordy i jakoś jeszcze wygląda :) (to wynika z jego inteligencji). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Hm... Yoshi - dla mnie jest bardziej pajacem a nie typem inteligenta. Ludzie lubią oglądać cyrk nie? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Hm... Yoshi - dla mnie jest bardziej pajacem a nie typem inteligenta. Ludzie lubią oglądać cyrk nie? :P Hehehe dobre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Hm... Yoshi - dla mnie jest bardziej pajacem a nie typem inteligenta. Ludzie lubią oglądać cyrk nie? :P Nie wiem co się działo na ringu ,więc w tej kwestii sie nie wypowiem (moze sie i zbłaźnił). Ale jak dla mnie Saleta jest inteligentny (jak na boksera) bo sztuką jest w tym sporcie dojść dosyć wysoko ,nie dać sie obić i wycofać sie w odpowiednim momencie. Może takie zachowanie nie budzi podziwu w entuzjastach tego sportu ale trzeba pamiętać ,że po paru celnych łatwo jest zostać kaleką na całe życie a to jest gorsze niż poddanie walki. Co ja bede gadał wystarczy spojżeć na Mohameda Ali i wszystko staje sie jasne. Zresztą w niedawnym wywiadzie (jak można to tak nazwać) u Jagielskiego ,Saleta powiedzieał ,że nie traktuje boksu teraz poważnie. Boksuje bo lubi :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Gr00bY Mazur"]Saleto to pajac i tylko do reklam sie nadaje. Nie wiem czemu zdobył taka popularnosc. :? "gwiazda medialna" dla mnie to pajac zawsze nim byl, nawet jako kickboxer był cieniutki. A zdobył taka popularnośc hmm .. można by na ten temat dyskutować.. BArdziej mnie zastanowiłe swego czasu fakt (przeżyłem szok że ten łoś jest misztrzem europy w swojej wadze) ale jak sie okazało to zdobył tego mistrza i nie dostał wczesniej w gębę ponieważ : - świetnie potrafi dobierac sobie przeciwników Pozatym: - sam wykreował się na ineligencika heh ale mi inteligencik , rozwalające było jak sobie ksiązke czytał przed walką :lol: zamiast pocwiczyć, sprawdzic jeszcz raz taktuykje walki przeciwnkia a nie [gluteus maximus] zamiast trzymac turka na odległośc (miał w końcu dłuższe ręcę) to się kurna "tulił do niego " Co do postawy jego : - "zajebista bokserska postawa" heh "SKULONEGO PSA" - ten gośc nie potrafi się osłaniać, może wygrywal wczesniejsze walki bo byl wyższy od przeciwnika i przeciwnik nie dosięgał za jego bark :D - nie wiem czy zauważyliście sam dzwięk uderzeń jak walczyli , jak saleta uderzył to ja nic w głosnikach nie słyszałem a jak turek mu przecedził to efekt był taki jak u kolesia w aucie gdy tuba się załacza :) - Saleta miał szczęscie że ciosy Turka trafiały go w ucho, czoło itd, bo jakby oberwał w szczenę to miałby ja na zawiasach i keliki pił Zabawne były sądarze na stronach Bokserskich nie wiem czy wecei alle za Saletą ze wygra głosowało tam 80% !!!! Jesli chodzi o Gołotę to szkoda słów, choć cieszyłbym się jakby wyszli obaj na ring choc Saleta nie ma najmniejszych sans . Jeden cios i leży (hmm obojętnie w które miejsce :D ).. On powinien brać lekcje boksowania i postawy bokserskiej u Tigera albo u tego młodego Polaka ....(zapomniałem teraz jego naziska ) To są bokserzy .. Pajac to on jest a moim zdaniem to on nawet do reklamy się nie nadaje, Po prostu od razu nie mam zamiaru kupować towaru który on reklamuje tak samo jak mnie odrzucają plakaty i reklamy tego frajera co brał udział w dwóch światach (na polsacie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...