axl2000 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Jak uruchomić tą funkcje? Podobno da sie tylko na NVidia DVD Decoder (program do DVD) ale kazda wrsja z netu (nawet oficjalna ze strony nvidii) jest juz przeterminowana...co zrobic by odczuc roznice w jakosci wyswietlaneto obrazu video, dvd, divx ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mi się udało uruchomić na 6600GT. Na codek purevideo musiałem doinstalować jeszcze nvidia media (cośtam ...) . Jakość obrazu dvd troszkę się poprawiła, ale i tak było gorzej niż przy soft PowerDVD 5. Co do divx to niestety, jest to tylko teoretyczna możliwość, bo jeszcze nVidia nie napisała codeka. Pogadaj z Costim, ja niestety już wywaliłem i codeka i ten dodatkowy program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 A ja z kolei mam kodeka, ale nie mam tego dodatkowego programu :) Choc kodek tez pewnie zniknie, jesli zdarza mie sie ogladac DVD na kompie (raz na pare miechow) to korzystam z PowerDVD. Windows Media Player jest tragiczny w tej roli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...