LOBO Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ma ktoś takie coś ?? Bo planuje kupić w poniedziałek - piszą że wspiera FSB 333 - może bym podniósł mijego athlona na 166 ?? Ktoś to już ma - proszę o opinie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Sporo osob na forum ma ta mobo, wiec powinienes uzyskac sporo odpowiedzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 jak masz odblokowanego i AGOIE to smignie ci na 166 ( i WC ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 No właśnie mam zamiar :twisted: ale chciałbym być pewny .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Fsb 166 pójdzie ci napewno nawet bez chłodzenia wodnego kup tylko miedziany radiatorek z dorbym wentylem :) mi chodzil nawet na 180 fsb przy chlodzeniu powietrzem !!!! pamiętaj tylko o dobrych pamiątkach jakis 333 mhz najlepiej samsung !! ogólnie to zajebista płytka jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 ja mam i jestem zadowolony ale tego mojego durnia to z 1100 na 1290 kręcę bo potem pamiątki siadają Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 w piatek stalem sie szczesliwym posiadaczem tejze plyty, mam odblokowanego xp1700+ AGOIA i niestety pamietki 266 i boli mnie tylko jedna rzecz w tej plycie czyli brak "cpuram ratio 4:3" w poprzedniej plycie czyli asus na sis745 mial ta opcje i procek wstawal bez problemu na 166 tylko winda juz nie zachowywala sie poprawnie, sproboje jeszcze cos pokombinowac moze napieciami ram-u moze uda sie jakos zmusic do pracy 166 lub wiecej :) pozatym nie mam zadnych zastrzezen do plyty pozdrawiem i polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja mialem wziac msi kt 266 pro 2 RU za 300 zeta, ale nie weim,c zy nie wziac kt3 ultra :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...