Skocz do zawartości
Gość Michał_misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Mam pytanie? Mam np. 80 postów, napisze jednego będe mieć 81, a jeżeli usune tego posta którego napisałem, to dlaczego dalej mam 81??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy Moderzy nie wiem czy bylo by to dobre ale napewno by bardzo pomoglo.Mozna by skasowac licznik pokazujacy ilosc postow pod Avatarem.Powodem jest to iz kazdy zwraca na to uwage bo sa pod reka.Kazdy sie przesciga w pobijaniu postow walac posty na odpier.....sie, nic nie wnoszace do tematu byle tylko miec wieksza ilosc postow.A jesli ktos bedzie sobie chcial zobaczyc ile kto ma postow to sobie kliknie w nicka uzytkownika i po klopocie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na desercie jest , ale zniknie w swoim czasie . ( jak rafi skonczy wkoncy te ikonki kuzwaaaa :) )

1252226[/snapback]

Mogliście go udostępnić userom dopiero wtedy jakby był już ukończony zupełnie a tak to wam trują :P:P:P

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aj tam czepiasz sie :P ;)

Ale przynajmniej userzy widza od razu co jest nie tak, i daja znac. Nie ma chyba osoby, ktora od razu by wychwycila wszystkie bledy, a tak jest szybciej gotowa lista poprawek :D (chociaz moze faktycznie troche przytruwanie ;) ).

Ja siedze na razie przy niebieskim skinie i czekam az bedzie jakis ciemny (nie bijcie! Mozecie wierzyc albo nie, ale od jasnych kolorow bola mnie po jakims czasie oczy :( , nie wazne czy na monitorze, czy np. przy mocnym sloncu).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co cwani nie jesteście bo tak to pewnie pisze 10 osób o tym samym problemie a tak na marginesie to wspólczuje wam tej roboty mnie by po jakimś czasie szlaq trafil

Ej to jest nie tak i to i tamto i siamto bo tak trudno zauważyć że to beta jest olać reszte to musi być zlikwidowane bo mi przeszkadza.

A pozatym dla jednego usera to bug a dla drugiego nie a trzeciemu to zwisa bo truje o czymś innym paranoja co nie ParanoiK :P

Niektórzy chyba myślą że wy tylko siedzicie i obijacie sie czekając na kogoś kto zlamie regulamin aby mu bana dać kto pierwszy ten lepszya a to przecierz ciężka robota ja bym wykitowal prędzej niż póżniej :D

Roboty po tąd i tamtąd :D

Edytowane przez Galvatron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi