Gość Michał_misiek Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mam pytanie? Mam np. 80 postów, napisze jednego będe mieć 81, a jeżeli usune tego posta którego napisałem, to dlaczego dalej mam 81?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Dlatego że w przyrodzie nic nie ginie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Drodzy Moderzy nie wiem czy bylo by to dobre ale napewno by bardzo pomoglo.Mozna by skasowac licznik pokazujacy ilosc postow pod Avatarem.Powodem jest to iz kazdy zwraca na to uwage bo sa pod reka.Kazdy sie przesciga w pobijaniu postow walac posty na odpier.....sie, nic nie wnoszace do tematu byle tylko miec wieksza ilosc postow.A jesli ktos bedzie sobie chcial zobaczyc ile kto ma postow to sobie kliknie w nicka uzytkownika i po klopocie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 albo jestem ślepy albo juz od dawna niema licznika postów w okolicy avatara :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Na desercie jest , ale zniknie w swoim czasie . ( jak rafi skonczy wkoncy te ikonki kuzwaaaa :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 (edytowane) Na desercie jest , ale zniknie w swoim czasie . ( jak rafi skonczy wkoncy te ikonki kuzwaaaa :) ) 1252226[/snapback] Mogliście go udostępnić userom dopiero wtedy jakby był już ukończony zupełnie a tak to wam trują :P:P:P Edytowane 2 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Aj tam czepiasz sie :P ;) Ale przynajmniej userzy widza od razu co jest nie tak, i daja znac. Nie ma chyba osoby, ktora od razu by wychwycila wszystkie bledy, a tak jest szybciej gotowa lista poprawek :D (chociaz moze faktycznie troche przytruwanie ;) ). Ja siedze na razie przy niebieskim skinie i czekam az bedzie jakis ciemny (nie bijcie! Mozecie wierzyc albo nie, ale od jasnych kolorow bola mnie po jakims czasie oczy :( , nie wazne czy na monitorze, czy np. przy mocnym sloncu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Mogliście go udostępnić userom dopiero wtedy jakby był już ukończony zupełnie a tak to wam trują :P:P:P 1253369[/snapback] A jak powykrwali by wszystkie bugi? Hę? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 (edytowane) A co cwani nie jesteście bo tak to pewnie pisze 10 osób o tym samym problemie a tak na marginesie to wspólczuje wam tej roboty mnie by po jakimś czasie szlaq trafil Ej to jest nie tak i to i tamto i siamto bo tak trudno zauważyć że to beta jest olać reszte to musi być zlikwidowane bo mi przeszkadza. A pozatym dla jednego usera to bug a dla drugiego nie a trzeciemu to zwisa bo truje o czymś innym paranoja co nie ParanoiK :P Niektórzy chyba myślą że wy tylko siedzicie i obijacie sie czekając na kogoś kto zlamie regulamin aby mu bana dać kto pierwszy ten lepszya a to przecierz ciężka robota ja bym wykitowal prędzej niż póżniej :D Roboty po tąd i tamtąd :D Edytowane 4 Lutego 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...